VCH MA1 speelde laatste wedstrijd

Afgelopen zaterdag 13 april 2024 had VCH MA1 haar laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2023-2024. VCH MA1 moest het thuis om 15:00 uur opnemen tegen Albatros MA3. De uitwedstrijd was een beladen wedstrijd. Deze wedstrijd gaat niet meer om een positie. Albatros MA3 staat voorlaatste en VCH MA1 laatste. Helaas is het puntenverschil te groot om bij winst door VCH MA1 nog van de laatste plaats af te raken.

Dus deze wedstrijd gaat gewoon om de winst voor VCH MA1. Gewoon voor het zelfvertrouwen om de laatste wedstrijd van dit seizoen winnend af te sluiten. Aan Koos de eer om deze wedstrijd als scheidsrechter in goede banen te leiden.

Alleen Floor kon niet aanwezig zijn, dus VCH MA1 begint met 8 meiden (Zara, Jennifer, Byoux, Nora. Marina, Lara, Faidra en Evy) aan de wedstrijd warming-up.

Tips van de coach: winst is zeker mogelijk! Meteen ‘aanstaan’ bij aanvang van de wedstrijd, ballen hoog passen en spelen in 3-en. Maar belangrijk: speel jullie eigen spel en heb plezier.

De 1e set ging niet echt lekker voor VCH MA1. Teveel foutjes, waardoor Albatros al snel op voorsprong kwam en niet meer uit handen gaf. Deze set werd met 15-25 door VCH MA1 verloren.

De 2e set begon beter voor VCH MA1. De meiden kwamen beter in de wedstrijd, speelden goed in drieën en zorgden voor mooie rally’s. Helaas kon VCH MA1 deze set niet winnen. Ook de 2e set werd met 15-25 verloren.

De 3e set is er 1 om snel te vergeten. VCH MA1 verloor deze set met 10-25. Dit betekende dat deze wedstrijd niet meer door VCH MA1 gewonnen kon worden. Zeer spijtig.

Coach Mark gaf in de 4e set de meiden de opdracht om alles uit de kast te halen en toch voor een setwinst te zorgen. De meiden van VCH MA1 vochten voor ieder punt en deden echt hun uiterste best. Maar ook deze set mocht het niet zo zijn. De set werd met 23-25 verloren, ondanks het feit VCH MA1 het Albatros zeer lastig maakte.

Einduitslag: 0-4 verlies. Na afloop gezellig met z’n allen nog wat gedronken in de kantine ter afsluiting van het competitieseizoen.

Nog 2 weken trainen en dan zit zaalseizoen 2023-2024 erop. Vanaf begin mei 2024 begint het Beach-seizoen bij VCH.

Groetjes van team VCH MA1