Hier is de langverwachte uitnodiging voor het VCH volleybalweekend! Na 3 jaar niet te kunnen gaan, gaan we dit jaar weer op avontuur!
We hebben een heuse jungletocht op de planning staan, en we hebben jou nodig om dat tot een goed einde te brengen. Zoeken naar wilde dieren, leuke spellen, slingeren aan lianen en als apen dansen, klinkt dat goed? Dan weten we zeker dat je een top weekend gaat beleven.
Uiteraard zullen we ook veel gaan volleyballen en zullen we wellicht ook wel een plons kunnen nemen in het vlakbij gelegen meer (zwembad).

We organiseren het kamp speciaal voor onze mini’s maar ook jeugd mag natuurlijk gewoon mee.
Ook dit jaar gaan we weer naar het oude vertrouwde Groenendaal in Heemstede. Op de ligweide kunnen jullie jullie tenten opzetten om van een weekend vol plezier te genieten.

Het weekend is dit jaar van vrijdag 2 juni 17.00 uur tot en met zondag 4 juni 16.00. De kosten zijn €50,- voor het hele weekend.
Je slaapt in een eigen meegebrachte tent, of natuurlijk die van een vriendje of vriendinnetje.
Het weekend bestaat uit zwemmen, volleyballen, en heel veel leuke, spannende, avontuurlijke, uitdagende, uitputtende, energie gevende en actieve spellen met een nog geheim thema.

Het ontwerp van het T-shirt is weer van hoog niveau, alleen als je meegaat krijg je dit collectors item, dat nergens anders ter wereld te verkrijgen is!

Het is weer mogelijk voor mini’s om eventueel thuis te slapen en overdag gewoon mee te doen. Door de afstand (zorg dat je op je routekaart aangeeft hoe je weer thuis komt) is het ook mogelijk om het overnachten een keer te proberen, mits ouders hier achter staan.
’s Avonds uiteindelijk toch liever naar huis? Dit is geen probleem wanneer je ouders/verzorgers bereid zijn je weer op te halen.
Het is voor ouders/verzorgers sowieso verplicht om gedurende het hele weekend telefonisch bereikbaar te zijn voor de begeleiding.

Er geldt voor het kamp een minimaal aantal deelnemers, uiterlijk twee weken van tevoren zullen we definitief laten weten of het kamp doorgaat en in dezelfde mail een brief meesturen met dingen die je moet weten of moet meenemen op het kampweekend.

Heb je zin in een leuk weekend met allemaal andere VCH’ers die volleybal ook helemaal leuk vinden? Geef je op en doe lekker mee!
Houd ook de website van VCH in de gaten, daar komt ook alle informatie op te staan.
Zorg ervoor dat je je vóór 1 mei 2023 opgeeft via https://forms.gle/91RpNjQZWk8RMhBF7 .
Mocht je problemen ervaren met het opgeven, mail dan naar volleykamp@vchoofddorp.nl.

Zorg ervoor dat je ook het bedrag voor deelname hebt overgemaakt vóór 15 mei 2023. We kijken uit naar je aanmelding!
Zonder jou wordt onze jungletocht een stuk lastiger, dus zorg dat je er bij bent!

We zoeken nog extra leiding die tijdens (een deel van) het kamp wil helpen met spellen, eten, of iets anders, neem contact met ons op volleykamp@vchoofddorp.nl als je dit ziet zitten.

We zien je aanmelding graag tegemoet!

Frank, Melissa, Judith, Rudie, Sabine, Youri, Ryanne, Lidwien, Victor, Denise, Brigitte en Rik

OLYMPUS DIGITAL CAMERA