Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan VCH, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en VCH ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Dat geldt ook voor bestellingen bij bijvoorbeeld Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, AliExpress etc.
Maar ook diverse supermarkten doen mee zoals Coop, Plus, Lidl
Ga je op reis denk dan eens aan Expedia.
Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar VCH.
Er doen 100-en bedrijven aan mee, dus check altijd even voordat je bestelt of je te maken hebt met een SponsorKlik mogelijkheid.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je VCH ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van VCH. Voor jou een kleine moeite, voor VCH zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van VCH. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert VCH hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch VCH weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor VCH is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert VCH niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van VCH
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=3844