Vertrouwenscontactpersoon VCH

Heb jij binnen de vereniging te maken (gehad) met ongewenst gedrag, zoals (seksuele) intimidatie, agressie, discriminatie en/of geweld of heb je dit gedrag gesignaleerd? Dan kan dit een grote invloed op jou hebben.

Als je behoefte hebt om dit te bespreken, een melding wil doen of heb je vragen over ongewenst gedrag, dan sta ik als vertrouwenscontactpersonen (VCP) van VCH voor jou klaar.

Als vertrouwenscontactpersoon heb ik een neutrale positie binnen de vereniging, zo ben ik geen onderdeel van het bestuur. Ik luister naar jouw verhaal en probeer jou te helpen bij het vinden van een oplossing.

Je kan me per mail bereiken voor het maken van een afspraak via vcp@vchoofddorp.nl.
Fijn als je kort omschrijft wat je wil bespreken.
Doe jij jouw verhaal liever niet per mail? Stuur me dan een belverzoek met jouw telefoonnummer. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op.
Tot dan – Leandra Savonije

De Nevobo heeft ook een Vertrouwenscontactpersoon.
Dit is Janine Pleizier. Je kunt ook bij Janine terecht met je vragen of je verhaal via janine.pleizier@nevobo.nl of 06 4631 7335.

Tot slot, kan je ook contact opnemen met Vertrouwenspunt Sport.
Hier kan je ook je verhaal kwijt en meldingen doen. Neem contact met ze op via vertrouwenspuntsport@nocnsf.nl of 0900 – 202 55 90.