De VCH Bestuursleden stellen zich voor

Wij stellen ons graag even voor.
Een geheel nieuw bestuur is in de geschiedenis van VCH niet veel voorgekomen, en daarom hebben wij voor de mensen die de ALV hebben gemist hier nog een kort stukje over ons.


Mijn naam is Carla Bultsma, en ik ben sinds eind jaren ’90 lid van VCH. Ik speel bij de recreanten, en ben tevens lid van de recreantencommissie. Mijn beide dochters Esther en Barbara zijn ook lid (geweest) bij VCH; Barbara speelt nu bij de recreanten.


Ik ben Martijn ten Veldhuis, en ik ben sinds 2020 lid van VCH. Ik speel bij de zitvolleybal, en geef training aan jeugd. Ik woon in Uithoorn, ben 21 jaar oud en ben een fanatiek sporter.


Ik ben Lidwien van Bergen, 32 jaar. Speel sinds mijn 7e bij VCH en op dit moment bij dames 1 op het midden.


Ik ben Fiona van Kessel, geboren in Hoofddorp en woon hier nog steeds met veel plezier. Ik ben opgegroeid bij VCH, een kind van de club! Tot voor kort heb ik in dames 1 gespeeld, als spelverdeler. Komend seizoen zal ik zelf spelen bij VC Spaarnestad, maar mijn oudste zoon (Tygo) volleybalt al met veel plezier bij de mini’s.


Mijn naam is Timo van Kessel, ik ben Johan opgevolgd als Penningmeester


Mijn naam is Rudie Döpp en VCH heeft mij op negen jarige leeftijd aangestoken met het volleybal virus!
Van Hellen naar Ellen, Daan, Aad en Esli heb ik het hele VCH-opleidingsprogramma doorlopen en ben ik ook als trainer actief geworden.
Ik ben hoger gaan spelen in Haarlem, en tegenwoordig speel ik bij Sliedrecht Sport, maar voel mij nog altijd sterk met VCH verbonden!
Met veel positieve energie, vertegenwoordig ik de Beach commissie in het nieuwe bestuur.


Ik ben Esli Onclin en al vanaf mijn zevende kom ik bij VCH als speler en later als trainer. Nu ben ik terug als voorzitter. Ik hoop jullie snel weer te zien!