Loogman VCH H1 sluit seizoen af met verlies

Het competitieseizoen is ten einde, dus dat betekent dat het tijd is om de balans op te maken. Na de wedstrijd tegen Almere Buiten die succesvol werd gewonnen heeft Loogman VCH Heren 1 nog 1 set weten te pakken in de laatste 3 wedstrijden;de thuiswedstrijd van 23/3 werd met 1-3 verloren van Switch.
Voor april stonden Voleem uit en ODIS thuis als laatste tegenstanders op het programma. Met tweemaal 4-0 tegen in wedstrijden waar toch wel wat meer in had gezeten sluit het team het seizoen op een 11e plaats af. De recentste wedstrijd tegen ODIS, met versterking van minitopper Jayden, op 13/4 begon in de eerste set spannend, maar nam naarmate de tweede en derde set vorderden helaas toch wat in spanning af, de nummer 6 bleek toch wat stabieler te zijn en wist op de cruciale momenten de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Met 24 punten uit 22 wedstrijden laat het resultaat voor dit seizoen nog wat te wensen over, zeker in vergelijking met het afgelopen kampioensseizoen van vorig jaar, maar we hebben in de tweede helft van het seizoen ook gewoon 10 sets kunnen pakken. De elfde plaats is het eindstation voor dit seizoen voor VCH Loogman Heren 1, we kijken tevreden terug naar het seizoen met pieken en dalen en kijken ambitieus vooruit naar seizoen 2024-2025, we zullen ook dan weer strijden in de promotieklasse en ons best doen voor een hoger plekje in het klassement.

Naast het verlies van de laatste 3 wedstrijden kent Loogman VCH Heren 1 aan het einde van dit seizoen nog een verlies; afgelopen seizoen aangesloten midden Tim verlaat het team voor SVU in Amsterdam om daar met medestudenten te gaan volleyballen. We gaan hem missen en zijn dan ook naarstig op zoek naar een vervanger, dus mocht je je geroepen voelen of nog iemand kennen, we houden ons van harte aanbevolen!

We hebben nog een aantal trainingen op de planning staan maar zullen bijna allemaal ook wel op VCH Beach terug te vinden zijn om in de zomermaanden onze conditie op peil te houden.

Dank aan alle supporters die wedstrijden hebben bijgewoond en ons trouw hebben gevolgd in ons seizoen, we zijn blij dat jullie ondanks de verliespartijen toch nog bleven komen kijken en hopen volgend jaar ook weer voor volle tribunes te mogen spelen.
Dank aan Esli en Marco die halverwege het seizoen inspringen als coaches/trainers.
Dank aan onze sponsor Loogman voor het steunen van ons team en onze vereniging.

Tot in de hal, op de beach of tot volgend seizoen!