Mini-Maxi en Duo toernooi weer geslaagd

Zondag 10 maart 2024 was weer het jaarlijkse Mini-Maxi en Duo toernooi, dit jaar met thema Disco.
De zaal kon in rustig tempo worden opgebouwd door de …jeugd/minicommissie en hulp van meerdere vrijwilligers. Vanaf de ingang was de disco-sfeer al te proeven: de teams gingen door een discogordijn de zaal binnen. Daar stond de discomuziek al aan en de discobol scheen gekleurde lichten.
Al swingend werd er een warming up gedaan door Renate, die iedereen kennis heeft laten maken met de Hucklebuck!

Na alle hilariteit konden de wedstrijden starten. Acht Mini-Maxi koppels streden om de prijzen op 1 veld en 13 Duo koppels streden op de andere 2 velden.
De meesten waren uitgedost in het thema Disco. Vele mooie creaties hebben we mogen bewonderen, zoals glitterrokjes, matching outfits, bonte prints en zelf versierde shirts!

Het was weer lastig kiezen wie er dit jaar met de originaliteitsprijs vandoor gingen!! Daar is de organisatie wel even goed voor in overleg gegaan.
De sfeer zat er goed in, er waren leuke partijen te zien en er werd zelfs gedanst tijdens de wedstrijden op de klanken van de discomuziek.

Na heel wat spannende en gezellig partijen, werd het de organisatie lastig gemaakt. Er waren meerdere teams met gelijke punten. De winnaars, 2e plaats en 3e plaats mochten net als de originaliteitsprijs een prijsje uitzoeken van de prijzentafel.
Voor de poedelprijs bij de mini’s en bij de duo’s was er daarnaast ook nog een heerlijke volleybaltaart, speciaal gemaakt door Anke!!!

Het was weer een geslaagde editie van het toernooi! Speciale dank aan allen die hebben meegedaan en/of hebben geholpen met de voorbereidingen of tijdens het toernooi.

Voor diegene die het gemist hebben, volgend jaar in maart is de volgende editie. Zet het alvast in je agenda!!!!

De jeugdcommissie

Voor een impressie van de sfeer zijn er veel leuke foto’s gemaakt…..