VCH scoort op Sportfair

Op zondag 9 juni was VCH aanwezig als 1 van de ruim 50 verenigingen op de Sportfair bij de Toolenburger plas; de Sportfair is een jaarlijkse grote sportmarkt waar vooral kinderen gratis allerlei sporten kunnen bekijken en vaak ook even uitproberen.

Mede dankzij het prima weer – zonnetje, niet te koud, niet te warm en vooral: het was droog – was er van begin tot eind een hoge opkomst deze keer.

De VCH kraam was mooi en herkenbaar versierd met VCH vlaggen, oude VCH-kampshirts, VCH-beachflags, flyers, heel veel buisjes bellenblaas en nu ook onze nieuwe VCH-strandballen.

Zowel de bellenblaas als de strandballen waren zeer geliefd bij de kinderen.

De kinderen konden zelf ervaren hoe leuk ons volleybalspelletje is: voor de kleinere kinderen was er de ‘club van 100’ – oefeningen doen met een bal – en voor de grote kinderen en volwassenen was er een volleybalveld opgezet. Hiervan werd heel goed gebruik gemaakt door de bezoekers van de Sportfair.

De ‘club van 100’ was vooral ook in trek bij kinderen onder de 6 jaar; die zijn nog te jong voor onze mini’s, maar vallen wel in de doelgroep voor de sportspeeltuin en daarvoor hebben we nu dan ook een aantal kunnen noteren voor een proefles. Hopelijk kunnen we nu onze VCH sportspeeltuin gaan starten!

Dankzij de inzet van onze enthousiaste VCH-vrijwilligers hebben we maar liefst 45 aanmeldingen voor een proefles kunnen noteren, een heel mooi resultaat!