VCH Dames 1 wint Regio beker

In een superspannende 4- setter wisten de Dames van VCH de finale om de beker van Regio West te winnen van Madjoe D1, een team wat dit seizoen eerste is geworden in de 3e divisie.

VCH Dames presteerde dit seizoen al prima. Met een 2e plaats in de Promotieklasse A werd promotie naar de 3e divisie afgedwongen maar de de kers op de taart is dan toch wel het winnen van de beker competitie, nota bene tegen Madjoe, de nummer 1 uit de 3e divisie.

Met de setstanden 19-25, 25-21, 21-25, 21-25 werd het een waar spektakel in Rijswijk, waar de bekerfinale werd gespeeld.
Mede door ondersteuning van de supporters die uit Hoofddorp met een speciale supporters bus waren afgereisd, speelden de dames van VCH een sterke wedstrijd waarin met name het serveniveau erg hoog lag en zorgde voor veel Hoofddorpse punten.

1 reactie

Reacties zijn gesloten.