Koploper maatje te groot voor VCH MA1

Afgelopen zaterdag, 6 april,  speelde VCH MA1 haar 1 na laatste competitiewedstrijd uit tegen koploper Zaanstad MA4. Nora is nog geblesseerd van de botsing in de vorige wedstrijd. Gelukkig is Faidra wel weer hersteld van haar blessure.
Helaas konden ook Marina en Evy niet aanwezig zijn. Dus VCH MA1 moest op pad met 6 meiden: Zara, Jennifer, Byoux, Lara, Floor en Faidra.

De vader van Floor en de moeder van Byoux gingen mee om team MA1 aan te moedigen. De vorige keer konden de meiden aardig weerstand bieden tegen de koploper. En gezien de setwinst van vorige week had VCH MA1 een missie: in ieder geval 1 set winnen.

Het begin van de 1e set zag er goed uit. VCH MA1 maakte het Zaanstad MA4 aardig moeilijk en de stand liep gelijk op. Echter bij de 7 bleef VCH MA1 steken, Zaanstad MA4 liep uit en won de 1e set met 25-7.

De 2e set liep niet lekker. De service-passen kwamen niet goed bij de setter. De meiden stonden “vastgeplakt” aan de vloer. Het ontbrak bij velen aan energie.
De 2e set werd met 25-11 verloren.

Naast ons veld stond een irritante trommel en dit was (zeer) afleidend voor onze meiden. De 3e set ging helaas niet veel beter. Er was veel frustratie.
Deze werd met 25-9 verloren.

We kunnen er een heel lang en mooi verhaal van maken, maar ook in de 4e set kwam VCH MA1 er niet aan te pas. Zaanstad MA4 is vandaag gewoon een maatje te groot. Deze set werd met 25-11 verloren. De missie van coach Mark werd niet volbracht. Helaas geen setwinst.

Gelukkig scheen de zon en konden we weer snel richting het pittoreske Hoofddorp afreizen om in de middag nog van het mooie weer / weekend te genieten.

Volgende week zaterdag 13 april 2024 ontvangt VCH MA1 Albatros MA3 om 15:00 uur thuis in de FBK-hal.
Dit moet toch een winstpartij gaan opleveren. Het zal in ieder geval spannend worden.

Groetjes van team VCH MA1