VCH Heren 3 Kampioen!

Er waren nog 5 punten nodig om definitief kampioen te worden en tegen Smashing Velsen ’96 H1 moest het woensdagavond gebeuren.

VCH H3 kampte dit seizoen met blessures dus het was goed te zien dat Duco en Martijn weer mee konden spelen. Helaas waren Siebe en Marcelo afwezig, waardoor invaller Anjo van H4 was opgeroepen.
De selectie bestond verder uit Joris, Carol, Paul, Richard en Stijn.

Op voorhand leek het geen moeilijke wedstrijd te worden en in de 1e set werd al snel een comfortable voorsprong genomen. Maar de achterstand werd door Smashing ook weer ingelopen waardoor het slot van de 1e set spannender werd dan verwacht. Toch wisten de VCH mannen deze met 25-18 binnen te slepen.
De volgende sets gaven eenzelfde beeld. Smashing maakte heel veel onnodige fouten waardoor VCH niet meer in gevaar kwam.
Ook al waren er fouten aan VCH kant, de muur van de FBK moet hersteld worden na de service van Duco en een servicebal van Stijn zijn ze nog aan het zoeken, Smashing Velsen werd niet echt meer gevaarlijk (25-13, 25-15, 25-18).
De laatste punten werden toegejuicht door de Heren 1 trainingsploeg en de supporters op de tribune (H4 was massaal op komen dagen om H3 en Anjo toe te juichen) en na het laatste fluitsignaal van Nancy kon het feestje gevierd worden.
Namens de TC werd door Wouter een beker uitgereikt, weliswaar een geleende beker maar dat mocht de pret niet drukken. Ook Jon, de trotse trainer en coach van de avond, deelde in de feestvreugde evenals invaller Anjo.
Tijdens de afterparty mocht ook Rick even de beker vasthouden. Hij was een belangrijke invaller aan het begin van het seizoen.

De wedstrijd werd door Smashing live gestreamd en is hier terug te kijken: https://www.youtube.com/live/qnTnYtfKxBY?feature=shared