Tegenslag voor VCH MA1

Donderdag 25 januari stond voor VCH MA1 het team VV Nederhorst MA1 op het programma. De wedstrijd begint om 19:00 uur. Dit betekent dus verzamelen om 17:45 uur.

Helaas is Marina nog steeds ziek en hebben Jennifer en Lara deze dag hun deadline voor hun PWS om 24:00 uur.
Dit betekent dat zij er ook niet bij kunnen zijn. Hierdoor zijn er maar 5 speelsters van MA1 beschikbaar. Coach Mark heeft intensief rondgevraagd.
Zindzi uit MB2 heeft gelukkig tijd en zin om mee te doen.
Bij het verzamelen blijkt Zara niet geheel topfit te zijn (gewoon ziek, maar zij is er bij). In de regen met 2 auto’s op weg naar Nederhorst den Berg (vlakbij Weesp). Om 17:45 uur vertrekken betekent spits onder weg. Helaas is het ook gaan regenen. Onderweg zeer druk en veel files. Met een omweg bereiken wij om 18:45 uur de sporthal in Nederhorst.

Een snelle warming-up, want we moeten uiterlijk om 21:00 uur klaar zijn. Want de handballers spelen dan in deze zaal.

De 1e set ziet er voor VCH perfect uit. Al snel staan wij op voorsprong, 2-10. Winst is mogelijk, want Nederhorst heeft ook nog geen wedstrijd gewonnen. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd. Nederhorst komt helaas weer gelijk. Maar gelukkig loopt VCH MA weer snel uit. Het wordt een spannende 1e set. Uiteindelijk wordt deze verloren met 28-26.

Zeer balen! Dit was echt niet nodig. Dan maar de 2e , 3e en 4e set gaan voor de winst Zara probeert goed mee te doen. Maar voelt zich niet goed. De 5 andere meiden redden het niet tegen een team met 3 wissels. De 2e set wordt verloren met 25-17. Het loopt gewoon niet bij de meiden van VCH. We blijven vastgeplakt staan aan de vloer. Er wordt regelmatig slordig geserveerd en ook de servicepass kan beter.

Toch herpakt VCH MA1 zich en biedt in de 3e set weer goed tegenstand. Maar net niet voldoende. De 3e set eindigt in een verlies met 25-20.
De 4e set wordt ook verloren met 25-13. De energie is eruit. De wedstrijd na afloop nog even geëvalueerd. De meiden vonden het ook niet best gaan.

Maar al snel kwam de glimlach weer op de gezichten. Deze wedstrijd snel vergeten en doorkijken naar de nieuwe wedstrijd.
Zindzi, nogmaals super bedankt voor het invallen en meespelen!

Op naar de volgende partij tegen VV Amsterdam MA3 op zaterdag 3 februari thuis om 15:00 uur. VV Amsterdam staat 5e en VCH staat 7e en laatste.
VCH wil snel van de laatste plaats af!

Groetjes van team VCH MA1