VCH MA1 op bezoek bij Atalante MA1

Vrijdag 19 januari stond voor VCH MA1 het team Atalante MA1 op het programma. Zij staan op de 4e plek. Wij hebben nog geen wedstrijd gespeeld, dus zou een spannende partij moeten worden. Het doel is het eigen spel spelen: de servicepass naar de setter. Een mooie setup en dan heerlijk aanvallen.
En dit doel lukte helaas niet helemaal, onder het toeziend oog van Sema (moeder van Lara), Jacqueline (moeder van Zara), Karin (moeder van Byoux) en de vriend van Floor in een verder stille ongezellige zaal.

De eerste set begon wat stroef en onwennig, maar langzamerhand kwam VCH MA1 meer in haar spel. Helaas was de achterstand al te groot. Maar de punten werden goed bevochten. De 1e set werd met 25-11 verloren.

Het verschil in niveau qua aanval was te zien. Atalante heeft lange meiden in het team. Maar de 2e set ging een stuk beter. De stand ging gelijk op en VCH MA1 deed dapper haar best en vocht wederom voor elk punt. De 2e set werd uiteindelijk met 25-15 verloren.

Dan de 3e set. VCH MA1 werd fanatieker. De services gingen beter en ondanks de harde aanvallen van Atalante wist VCH MA1 zich staande te houden. Er werd echt spannend, 20-20 en 21-22. Dus VCH had kans om de 3e set te winnen. Helaas mocht dit niet zo zijn. Er werd verloren met 25-23. 

In de 4e set was het beste van VCH eraf. Atalante kon vrijuit spelen en won de laatste set met 25-13.

Maar ik ben trots op de meiden. Ik zag heel veel positieve dingen, een perfecte inzet en een grote wil om te winnen.

Op naar de volgende partij tegen VV Nederhorst op donderdag 25 januari 19:00 uur.
Nederhorst staat 5e en VCH staat 6e. Beide teams hebben 1 wedstrijd gespeeld met 0 punten. Dit belooft een spannende pot te worden, gezien de stand!

Groetjes van team VCH MA1