Laatste wedstrijd voor VCH MA1 in 2023

Vandaag, zaterdag 16 december 2023 speelt VCH MA1 haar laatste competitiewedstrijd van de 1e helft van het seizoen 2023-2024. We kunnen helaas geen kampioen worden, maar onze meiden willen ook geen hekkensluiter zijn.

VCH MA1 heeft al 2 keer tegen VCS MA1 gespeeld en beide wedstrijden met 4-0 gewonnen. Dus het belooft een mooie afsluiter van het seizoen te worden.
Helaas is Nora geveld door ziekte en dus afwezig. Zara en Jennifer zijn ook niet topfit, maar zijn wel van de partij.

De 1e set gaat voortvarend. Weinig te melden: VCH MA1 wint de 1e set overtuigend met 25-17.
Helaas valt er over de 2e set ook weinig te melden. Het enige zou kunnen zijn, dat de meiden van VCH deze set last hebben van hun concentratie.
Het betekent het verlies van de 2e set met 10-25.

De 3e set herpakken de meiden van VCH MA1 zich en levert een snelle en mooie voorsprong op. Maar dan verslapt het team. VCS MA1 komt terug en het wordt een spannende 3e set. Ook in deze partij zit het geluk voor VCH niet mee. De 3e set wordt met 25-27 verloren.

Dan gaan we maar voor een 5-setter (Zara 😉). Want verliezen tegen VCS MA1 willen wij niet horen. Hoe de meiden ook hun best doen, winst zit er vandaag helaas niet in. De 4e set wordt met 18-25 verloren.

Ondanks de goede hoop op winst vooraf, betekent dit een verlies met 1-3 tegen VCS MA1. Kadem (vader van Lara), heel erg bedankt voor het bijhouden van de score deze wedstrijd.

VCH MA1 eindigt op de 5e en laatste plaats.
Maar niet getreurd, er komt een 2e helft van het volleybalseizoen 2023-2024. Maar wij gaan eerst 2 weken kerstvakantie vieren.

Namens Zara, Jennifer, Byoux, Nora, Marina, Faidra en Lara en coach Mark wensen wij iedereen alvast hele fijne feestdagen en een goed uiteinde.
Tot in het nieuwe jaar.
Groetjes van team VCH MA1   

/