VCH MA1 neemt het op tegen Scarabee

Vrijdagavond 8 december 2023 speelde VCH MA1 uit tegen Scarabee MA2. Op woensdagavond 13 december 2023 wachtte de return tegen Scarabee MA2, thuis in de FBK-hal. VCH MA1 staat op scherp, want het verlies van vrijdag met 4-0 doet nog steeds pijn.

Zara en Jennifer kunnen er niet bij zijn. Gelukkig zijn Bo en Belicia uit MB1 bereid om met ons mee te doen. Er ontstaat lichte paniek als wij erachter komen dat er geen scheidsrechter aanwezig is. Maar gelukkig helpt Marco Holdorp ons uit de brand en fluit deze wedstrijd voor ons. Super bedankt Marco!

VCH MA1 weet wat ze moet doen. Goede concentratie op de service om punten te scoren, de bal rustig in drieën spelen en lekker aanvallen. Maar oppassen op de beruchte prikballen van Scarabee.
De 1e set gaat super lekker. VCH MA1 speelt ontspannen en bouwt een ruime voorsprong op. De 1e set wordt dan ook verdiend met 25-20 gewonnen. Zit er vanavond winst in? Hopelijk wel, want dit verdient VCH MA1.

In de 2e set gaat het wat minder. Er wordt onnodige foutjes gemaakt, Scarabee MA2 loopt uit en wint de 2e set met 16-25.
Er is nog geen ramp, het staat 1-1.

De 3e set gaat gelijk op. VCH MA1 en Scarabee MA2 zijn aan elkaar gewaagd en het zijn leuke rally’s, waar om ieder punt wordt gestreden. Helaas heeft VCH MA1 niet het geluk in deze set en deze wordt met 22-25 verloren. Echt zonde! Het zou zo verdiend zijn als deze set door VCH MA1 werd gewonnen.

De meiden van VCH MA1 merken dat ze even sterk zijn als Scarabee MA2. Dus volle bak er tegenaan in de 4e set om er een vijfsetter uit te slepen. Ook deze set gaat het gelijk op. Maar dan loopt Scarabee MA2 uit en wint deze set met 20-25.
Echte balen, er zat zoveel meer in.
Bo en Belicia hebben super hun best gedaan, heel erg bedankt voor het meespelen! Aan Marco nogmaals dank voor het fluiten van deze wedstrijd en Anke weer bedankt voor het bijhouden van de score.

Tot het laatste wedstrijdverslag van de 1e helft seizoen 2023-2024!
Hopelijk sluit VCH MA1 deze af met een overwinning, thuis op zaterdag 16 december 2023 om 13:00 uur tegen VCS MA1