VCH MA1 – NOVO MA2

Vanmiddag (za 25/11) moet het gaan gebeuren. Onze 3e overwinning van dit seizoen. Tegen NOVO MA2 moet dit mogelijk zijn. Vorige wedstrijd lieten de meiden zien dat zij opgewassen zijn tegen de koploper. Vandaag NOVO MA2. Wij staan 4e en NOVO staat 3e. Dus winst is zeker mogelijk.
Gisteren nog lekker getraind op de service-pass, de setup en dan lekker aanvallen.

De coach heeft er zin in en de meiden ook. Jessica is er niet bij. Ymke is bereid een paar sets mee te doen.
We spelen thuis, dus er zijn weer wat trouwe supporters op de tribune. Ook is Anke weer bereid om te stand bij te houden. Koos is aanwezig om de scheidrechter te begeleiden.

Na 4 ballen in de 1e set vraagt coach Mark een time-out aan. De meiden weten al hoe laat het is. Wat zij vorige wedstrijd lieten zien, gebeurt nu niet. Vastgeplakt aan de vloer en geen energie om te knallen. We gaan niet uitweiden over de 1e set. Deze is verloren met 14-25.

Dan maar de 2e set. Maar ook deze set gaat er niet veel goed. Geen goede service-pass, geen goede set-up, waardoor er ook geen goede aanval kan worden uitgevoerd. Echt heel jammer, is onnodig. De 2e set wordt met 12-25 verloren.

De 3e set moet dan beter gaan. Er zitten wel wat betere momenten in deze set. Maar de meiden van VCH MA1 spelen deze wedstrijd ver onder hun kunnen. In het begin ging het gelijk op (5-6), maar zelfs de aandacht van de wissel bij de 3e set is er niet. De 3e set wordt met 17-25 verloren.

Dan de 4e set toch maar winnen tegen NOVO. Zou qua spel niet helemaal verdiend zijn, maar wel lekker. Weer wat goede momenten in deze set. Maar het heeft niet zo mogen zijn. Ook deze set wordt met 20-25 verloren.

Samen met de meiden na afloop nog even de wedstrijd geëvalueerd. Deze wedstrijd moet snel vergeten worden en de focus op de trainingen. De volgende wedstrijd is vrijdagavond 8 december 2023 uit om 19:30 uur tegen Scarabee MA1.

Dank aan Ymke voor het invallen, Anke voor het bijhouden van de stand en Koos voor de begeleiding (en aanmoediging van de meiden van VCH MA1) van de scheidsrechter tijdens deze wedstrijd