(Tussen) Stand Grote Club Actie

Wat zijn wij trots op onze kleinste, maar ook grote leden! De verkoop van de Grote Clubactie ging zeker in de eerste week als een speer, dank jullie wel daarvoor!
Laten we met z’n allen nog zorgen voor een eindsprint!Veel enthousiaste mini’s hebben hun uiterste best gedaan zoveel mogelijk loten voor onze club te verkopen. Hierbij kan ik alvast onze tussenstand delen: 

Laten we met z’n allen nog zorgen voor een eindsprint! Hieronder staat de QR-code om direct loten te kunnen kopen. 

De mini’s en jeugdspelers hebben misschien ook nog met pen ingevulde loten in de lotenboekjes. Deze mogen aan de trainers worden gegeven, of vrijdag na de minitraining bij mij (moeder van Tygo en Tess) worden ingeleverd. Dit heeft geen haast en mag ook na de herfstvakantie nog worden ingeleverd, maar mag ook evt aanstaande vrijdag al. 

Namens het bestuur,

Fiona van Kessel