Hulp bij Scholentoernooi gezocht za 18/11

Op zaterdag 18 november organiseert VCH het jaarlijkse school volleybaltoernooi voor basisscholen in Hoofddorp. Om dit weer tot een succes te maken, hebben we vrijwilligers nodig!

Op zaterdag 18 november is het weer zover. VCH organiseert het jaarlijkse school volleybaltoernooi voor alle basisscholen in Hoofddorp.
In de FBK-hal zal er tussen 9:30 en 14:00 uur gevolleybald gaan worden. 
Om dit weer tot een succes te maken, hebben we nog wel wat vrijwilligers nodig die of de hele tijd (9:00 – 14:00 uur) aanwezig willen en kunnen zijn, of een dagdeel.

  • We hebben mensen nodig die om 9u willen helpen met de opbouw van de velden, lijnen plakken, zaal aankleden (vlaggen ophangen etc.).
    (Het afbouwen om 14:00 uur vragen we de ouders en aanwezigen om te helpen)
  • We hebben voor de hele dag 1 of 2 personen nodig die aanwezig is/zijn en de EHBO kan/kunnen verzorgen. Dit kan ook afgewisseld worden, een persoon in de ochtend en een in de middag. Meerdere personen per dagdeel zijn ook welkom.
  • Voor de scheidsrechters die de wedstrijden fluiten willen we kijken of er enthousiaste jeugdspelers zijn die willen helpen, maar Senioren zijn natuurlijk ook zeker welkom!  Het gaat om de CMV-volleybal regels (niveau 1-4). Een dagdeel (9:45-11:15 of 12:00-13:30) fluiten is ook mogelijk.

Heb je nog wat tijd over die zaterdag en zou je ons willen helpen, dan kun je je aanmelden via jeugdcommissie@vchoofddorp.nl.

Wij zijn blij met al jullie hulp!!

Groeten, VCH-jeugdcommissie