VCH Meisjes B3 pakken set van kampioen

De MB3 bestaat uit een gezellige groep meiden die dit seizoen pas zijn gaan volleyballen en na de jaarwisseling pas competitie zijn gaan spelen.

Een moeilijke opgave voor trainer/coach Duco om deze meiden (Angelika, Aura, Hui Ya, Jana, Souhaila, Nora, Dinha, Belicia en Nikki) in een paar maanden competitieklaar te stomen.

De eerste paar wedstrijden werden nog met grote verschillen verloren maar de laatste paar wedstrijden is er een duidelijk opgaande lijn waar te nemen.
Zo werd afgelopen week de eerste set van het seizoen gewonnen tegen Oradi, wat door de meiden en coach Robin uitgebreid werd gevierd.

Afgelopen zaterdag moesten de meiden in de hal van het SKWA spelen tegen de meiden van In Up Go uit Roelofsarendsveen.
Hoewel tweede in de poule konden deze meiden in deze wedstrijd kampioen worden omdat nummer de 1, NOVO, buiten mededinging meespeelt.
Door de setwinst van VCH tegen Oradi hoefde In Up Go nog maar 1 set te winnen om kampioen te worden.
De supporters van In Up Go, inclusief groot spandoek, hadden een mooi plaatsje op de SKWA tribune kunnen vinden maar moesten helaas over het veld waar Dames 2 speelde heen kijken om te zien hoe hun team kampioen werd.

Helaas kon Duco er wegens een knieoperatie niet bij zijn zodat Robin weer als coach langs de kant stond.
Het werd een spannende wedstrijd waarbij de VCH meiden goed tegenstand boden en via 16-25, 16-25 en 20-25 steeds dichterbij kwamen.
De 4e set lukte het dan ook. Via sterke service series en fanatieke acties kon de set worden gewonnen met 25-18. En ook deze setwinst werd uitgebreid gevierd.

Er staat nu nog 1 wedstrijd op het programma tegen AMVJ-Martinus die met goede inzet best gewonnen zou kunnen worden.