Update van de TC

Hallo volleyballers,

Bij deze willen wij als TC jullie even updaten over volgend seizoen.

Zoals eerder aangegeven wilden wij de teams zo min mogelijk wijzigen. Waar het toch nodig is hebben we de betreffende teams gemaild (bij de jeugd en dames). De nieuwe teamindeling van de dames is inmiddels bekend en ook de nieuwe versie van jeugdindeling is gedeeld inclusief de nieuwe jeugdspelers vanuit de mini’s. Ook de poule indelingen vanuit de Nevobo zijn bekend.

Voor de trainingen hebben wij inmiddels twee nieuwe jeugdtrainers gevonden en drie trainers voor de mini’s wat natuurlijk super positief is! Maar helaas is dit niet genoeg om alle teams van een trainer te voorzien.
Wij zoeken nog een trainer voor:

  • Jeugd B/C team op maandag (18:00-19:30) of vrijdag (17:30-19:00) in de FBK.
  • Het begeleiden van 2 beginnende trainers bij de mini’s op woensdag einde van de middag (ca 1-2 maand).
  • Heren 2 trainen op maandag van 19:30-21:00 of 21:15-22:45 in de FBK.
  • Heren 3 trainen op maandag van 21:15-22:45 in de FBK.

Beginnende trainers kunnen we begeleiden en ondersteunen met trainingsvormen en in het in elkaar zetten van een training, mocht je hier hulp bij willen hebben (and last but not least: als trainer krijg je een leuke vergoeding!).

Mocht je interesse hebben, mensen kennen of nog meer informatie willen dan horen wij graag van je.

Met vriendelijke groet,
Namens de TC,
Richard Roest
Wouter Droogh