Van het bestuur

Het is weer mei en dat betekent dat het beach seizoen volop van start is gegaan. En… Bij VCH Beach is niet stilgezeten. Er worden bakken werk verzet door het vaste groepje vrijwilligers. Zo wordt het clubhuis geschuurd en geschilderd en is er een overkapping geplaatst. We mogen ons gelukkig prijzen met de handige clubmensen die altijd maar weer klaarstaan. Dank ook aan Marco Holdorp die de overkapping kon ophalen en mede kon opbouwen. Het ziet er fantastisch uit! Kijk trouwens ook eens op de activiteitenkalender van VCH Beach. Daar staan veel leuke activiteiten op die je niet wil missen. Binnenkort bijvoorbeeld de FanTOSTIc Friday, uitleg daarvan is waarschijnlijk overbodig.

In april vond ook de eerste pubquiz plaats in SKWA. Quizmaster Rik leidde alles in goede banen en hoewel er maar 1 winnaar was, had toch iedereen een leuke avond. Dank voor de organisatie!

Het zaalseizoen is overigens tot een goed einde gebracht. Voor de meeste teams is het zaalseizoen voorbij, enkele teams trainen in mei nog een paar keer door. Het seizoen is door dames 1 zelfs afgesloten met promotie en bekerwinst, waardoor het een seizoen is geworden om nooit meer te vergeten. Met jong talent en ervaren krachten is het team klaar voor de promotie naar de derde divisie.

Verder hebben jullie misschien de aankondiging voorbij zien komen: Sergiu komt ons versterken als trainer. Hij zal H1 en MA1/D2 training geven en we zijn blij dat hij bij ons komt.

Naast alle beach activiteiten staat ook de Sportfair weer op de kalender. Op 9 juni vindt de Sportfair plaats bij de Toolenburger Plas. Mocht je zin en tijd hebben om daar een paar uur bij te helpen, laat het dan weten aan Carla, Rudie of Lidwien. Extra handjes zijn nog gewenst.

Een tijdje geleden hebben we laten weten dat we willen starten met de sportspeeltuin voor kinderen tussen 2-6 jaar oud. Op dit moment hebben we niet genoeg aanmeldingen om te starten. Laat het vooral weten als je hier interesse in hebt zodat we de opstart kunnen inplannen. Aanmelden kan via sportspeeltuin@vchoofddorp.nl

We wensen iedereen een hele fijne zomer en we hopen jullie te zien bij de ALV/BBQ op 10 juli bij VCH Beach.

Namens het bestuur,
Esli