Loogman VCH H1 maakt het koploper lastig

Met nog een aantal wedstrijden te gaan is Loogman Heren 1 bezig met een lastig seizoen. Tot op heden is er pas 1 wedstrijd gewonnen en staat Heren 1 op plek 11. Desondanks zit de sfeer er goed in en … is sinds halverwege januari een stijgende lijn te zien in het spel en de resultaten.

Na de 3-2 verloren wedstrijd op donderdag bij Switch, kwam twee dagen later nummer 1: PDK op bezoek. Een maand eerder had PDK nog met 4-0 (100-55) van nummer 2 Gemini S gewonnen. Dus een makkelijke wedstrijd zou het niet worden voor Heren 1.

Tijdens het inslaan werd al snel duidelijk dat er een hoop ervaren divisie spelers tegenover Heren 1 stonden maar daar liet Heren 1 zich niet van door de wijs brengen.
Tijdens de eerste twee sets wist VCH de hele tijd gelijk op te gaan en stond het zelfs aan het eind van de set op voorsprong.. Heren 1 had helaas de pech dat de scheids op het moment van scoren voor een dubbelfout floot. Hierdoor bleef Heren 1 steken op 22 punten.

Na twee sets was het verzet van Heren 1 gebroken en wist PDK gemakkelijk de laatste 2 sets te winnen. Ondanks de 4-0 nederlaag kon Loogman Heren 1 tevreden terugkijken op het vertoonde spel.

Met nog 6 wedstrijden te gaan wacht Loogman Heren 1 nog een spannend einde om zich te handhaven in de promotieklasse. Het verschil met nummer 12: Almere Buiten bedraagt slechts 4 punten.

De komende twee uitwedstrijden zijn tegen nummer 2: Gemini S en nogmaals PDK. Normaliter zullen hier weinig punten te halen zijn, maar wie weet kan Heren 1 voor een stunt zorgen voordat ze het opnemen tegen directe concurrent Almere Buiten.

Op vrijdag 15 maart is namelijk de wedstrijd in en tegen Almere Buiten.
Extra support is dan zeker welkom!