VCH MA1 op bezoek in Ter Aar

Vrijdagavond 8 december 2023 om 19:30 uur heeft VCH MA1 haar 8e competitiewedstrijd gespeeld.
Uit tegen Scarabee MA1 in Ter Aar.

Met 7 meiden (Zara, Jennifer, Byoux, Nora, Marina, Faidra en Lara) en hun supporters Jacqueline, Karin, Stasa en Martha rijden de auto’s in het donker richting Ter Aar. Geen training vanavond, maar vol goede moed voor de overwinning op deze donkere vrijdagavond.

De 1e set verloopt onwennig. VCH MA1 komt (helaas) snel op achterstand, maar loopt wel in. Echter de voorsprong van Scarabee is te groot. De 1e set wordt met 25-17 verloren.

De 2e set gaat een stuk beter. De servicepass gaat goed richting de setter, waardoor er goed wordt aangevallen. Dit levert een reeks goede en verdiende punten op. Echter Scarabee is deze set te sterk en de 2e set wordt met 25-18 verloren.

De meiden van VCH MA1 blijven positief, er wordt zelfs gelachen en er is tijd voor een praatje in het veld. Ook de 3de set gaat het rommelig. Er vinden schitterende en spannende rally’s plaats (zeer mooi voor de coach en de supporters). Een aantal rally’s worden ook gewonnen. Echter er zijn ook ballen die alle kanten opvliegen. Maar ook dit hoort bij volleybal. De 3e set wordt met 25-14 verloren.

Coach Mark geeft aan dat het zeer leuk zou zijn (en goed voor het zelfvertrouwen) om met 1 setwinst weer naar Hoofddorp af te reizen. De meiden zijn positief en gaan voor deze setwinst. Helaas zit het niet mee, deze set wordt met 25-16 verloren.

Na afloop de wedstrijd nog kort geëvalueerd. Woensdag 13 december 2023 19:15 uur speelt VCH MA1 thuis weer tegen Scarabee MA2. Hopelijk wordt het dan 4-0 voor ons.