VCH MA1 speelde Dynamo toernooi

VCH MA1 was uitgenodigd om deel te nemen aan het jeugdtoernooi bij Dynamo te Apeldoorn. Helaas konden niet alle meiden van MA1 aanwezig zijn, dus waren Ymke en Liza uit MB1 zo aardig om met ons mee te doen.

Zondagochtend om 08:20 uur verzamelen bij de FBK-hal, want onze eerste wedstrijd begon om 10:20 uur. En het is toch een kleine 1,5 uur rijden.

Keurig op tijd aangekomen, konden de meiden rustig aan de warming-up beginnen. Indrukwekkende sporthal met de vele landskampioenschapsvlaggen en grote tribunes.

Onze eerste wedstrijd was tegen Dros Alterno MA2. Het was duidelijk te zien en te merken dat de meiden sinds eind april weinig tot geen volleybal hadden aangeraakt. 1 week trainen gaf helaas geen doorslag. Er werd (onnodig) verloren met 25-27 en 16-25.

De 2e wedstrijd moest meteen gespeeld worden. De meiden waren goed warm gespeeld en gingen er met 200% inzet tegenaan tegen tegenstander Dynamo MA3. Deze werd vol overtuiging gewonnen met 25-13 en 25-17. Lekker in de pocket en goed voor het zelfvertrouwen!

Omdat deze wedstrijd werd gewonnen, moest er een 3e wedstrijd gespeeld worden. Helaas werd deze 2x 20-25 verloren. Maar de inzet was top!

Het was een zeer leuk en goed georganiseerd toernooi met een mooie ervaring voor iedereen.

Groetjes van een trotse trainer/coach van MA1