Nieuw seizoen, nieuwe naam VCH H1

Een nieuw seizoen met een aantal grote veranderingen voor Loogman VCH Heren 1. Het nieuwe seizoen is twee weken oud en deze week starten ook de eerste competitiewedstrijden. Dit seizoen is er in het eerste herenteam van VCH het nodige veranderd ten opzichte van afgelopen jaar.

Na het kampioenschap van vorig seizoen is de eerste verandering dat er in de promotieklasse gespeeld gaat worden. Na een aantal seizoenen afwezigheid zijn we eindelijk weer terug, wat gelijk de volgende verandering teweegbrengt: VCH Heren 1 zal zijn thuiswedstrijden op zaterdag gaan spelen.

Naast wat wijzigingen in het niveau en de speeldag, wijziging nummer 3: een nieuwe sponsor. Afgelopen seizoen liep het sponsorcontract met onze sponsor af. Komende jaren zal VCH Heren 1 worden gesponsord door Loogman. Nieuwe tenues en ook een naamsponsoring waardoor Heren 1 de komende jaren in de Nevobo app en op de website als Loogman VCH HS1 bekend zal staan.

Na de promotie naar de promotieklasse volgende al snel de eerste transfers. Maar liefst 5 nieuwe spelers werden aangetrokken. Alhoewel ze niet helemaal onbekend zijn want ze hebben allemaal een VCH verleden.

Als eerste besloot Stef na zijn uitstap van één seizoen bij Taurus weer terug te keren. Daarnaast was Thijmen ook geïnteresseerd om Compaen achter zich te laten om na vijf seizoenen weer terug te keren. Niet veel later kwam ook Tim over van VHZ. Voor de meeste onbekend maar ook hij speelde 8 seizoenen geleden bij VCH in de jeugd. De vierde versterking was Peter die de overstap vanuit Heren 2 maakte. Nadat Frank vorig seizoen al terugkeerde van VC Spaarnestad kwam op de valreep ook zijn oud teamgenoot Milan na vier seizoenen weer terug naar VCH.

Naast al die nieuwe gezichten zijn ook nog de vertrouwde namen: Frank, Rik, Youri, Victor en Wouter (binnenkort) te bewonderen in het nieuwe shirt van Loogman VCH Heren 1.

Last but not least heeft Marco zich beschikbaar en bereid gevonden om naast trainer ook het team te willen gaan begeleiden als coach. Na een aantal seizoenen af en aan met en zonder coach is dit een welkome laatste verandering!

Bovenstaande lijkt een recept voor succes het komende seizoen, aan de voorbereiding kan het in ieder geval niet liggen; een teamweekend met twee driekampen in Woerden en Gouda, een volledige oefenwedstrijd in Sassenheim en nog een driekamp in Utrecht naast de reguliere trainingen. Het stapje hoger is gelijk te merken, dus de resultaten wisselden nogal, maar we kijken uit naar een gezellig en sportief succesvol seizoen.

Aankomende zaterdag is de eerste wedstrijd in Kortenhoef. Het nieuwe Loogman VCH Heren 1 is pas op 14 oktober te bewonderen tijdens hun eerste thuiswedstrijd in de FBK-hal. We hopen jullie daar te zien!