Activiteitencommissie zoekt hulp

Laten we gelijk met de deur in huis vallen, we zijn op zoek naar hulp. De afgelopen seizoenen is de activiteitencommissie behoorlijk uitgedund, dus we zitten een beetje met onze handen in het haar. We willen komend seizoen graag een 4tal activiteiten organiseren, maar hebben niet genoeg mensen om de kar goed te kunnen trekken. We zijn als activiteitencommissie beschikbaar om te ondersteunen en mee te helpen organiseren, maar zijn veel tijd kwijt aan het eindfeest, dus zoeken mensen die (evt. per activiteit) het voortouw willen nemen om een en ander op poten te zetten. We hebben al een aantal ideeën voor activiteiten en wanneer we deze ongeveer willen neerzetten in de planning:

  • September –> Openingsactiviteit seizoen, Bowlen oid
  • Medio Oktober –> PubQuiz
  • Februari –> Nog te bepalen, we denken aan een Bingo, Zwemuitje of iets soortgelijks

Zouden jullie ons willen helpen meedenken of willen meehelpen met het organiseren van de activiteiten en zie je het zitten om een of meerdere van deze dingen te coördineren zou dat top zijn, ook als je een andere activiteit wil neerzetten staan we daar natuurlijk voor open. Als je er even over wil babbelen horen we het natuurlijk ook altijd graag.

De activiteitencommissie
Youri, Ilse & Rik
activiteitencommissie@vchoofddorp.nl