VCH zoekt 2e scheidsrechters

We zitten nog heerlijk in de Beachperiode en de zomervakantie moet nog beginnen, maar hierbij toch al een blik op het begin van het volgende seizoen.
Komend seizoen hebben we weer een promotieklasse herenteam (H1)!
Dit betekent niet alleen dat we beter zijn gaan volleyballen (mooi natuurlijk) maar ook dat we voor wedstrijden van H1 2e scheidsrechters moeten leveren.
2e scheidsrechter zijn is wel wat anders dan je gewend bent, en om dit te mogen moet je dan ook een cursus volgen.

Komend seizoen gaan er dan ook teams ingedeeld worden op de taak van 2e scheidsrechter. Je kan deze beurten uiteraard ruilen met andere teams zoals elke andere fluitbeurt, maar dit is zoals altijd de verantwoordelijkheid van het team. Er zijn op dit moment maar heel weinig mensen met deze bevoegdheid binnen de club, dus het is erg handig om tenminste één iemand binnen je team te hebben die het kan fluiten. Als er uiteindelijk geen scheidsrechter staat en we krijgen een boete zou dat zonde zijn.

Om je bevoegdheid als 2e scheidsrechter te kunnen halen moet je al voldoen over een scheidsrechterbewijs t/m 1e klasse of hoger.

De cursus vindt plaats op 6 september van 19:15-21:30 in de FBK, en na afloop van de cursus gaan we nog aan de borrel met een gratis drankje voor cursisten.
Je kan het aanmeldformulier hier vinden:

https://forms.gle/HZXtos8rk3XYGxcHA