Nevobo Bondsspeld voor Hellen

Tijdens de ALV van vrijdag 30 juni was er een verrassing voor Hellen van Bergen.
Voorzitter Esli mocht aan haar de Bronzen Nevobo Bondsspeld uitreiken.

Hellen zet zich al jaren als vrijwilliger in voor VCH:

Zij heeft in het verleden enorm veel bijgedragen aan met name de jeugdafdeling van VCH. Ze zou enkele jaren geleden al stoppen met alles, maar is nog doorgegaan in de jeugdcommissie.
Verder was ze: trainster van mini’s ten minste sinds 2005, lid mini- en jeugdcommissie, betrokken bij organisatie jeugdkamp, betrokken bij organisatie scholentoernooien en daaraan voorafgaand lesgeven aan de scholen, organisator mini-maxitoernooi, regelaar ballenrollers voor Beachvolleybal Aalsmeer, enkele jaren organisator Volleybal School Haarlemmermeer, en trainster Beach mini’s etc.
Hellen heeft voor al haar vrijwilligerswerk al eens de Dick van Eck trofee gekregen in 2008 – als 1 van de eersten, nog uit handen van Dick van Eck zelf – en zij is enkele jaren geleden ook al benoemd tot erelid van VCH.

Kortom, zeer verdiend!