Mini-Maxi en Duo toernooi groot succes

Zondag 19 maart 2023 was weer het jaarlijkse Mini-Maxi en Duo toernooi.
De zaal werd eerst versierd met mooie dekbedovertrekken en onesies.
Met hulp van ouders en mini-/jeugdleden werden alle velden opgebouwd en aangekleed, waardoor er op tijd gestart kon worden met een pittige warming up, onder leiding van Rudie, de trainster van onze woensdag-mini’s.

Vervolgens kon er op 4 velden gestart worden met het toernooi. Op veld 1 stonden de mini’s met hun maxi (9 koppels totaal) en op de andere 3 velden stonden de duo-jeugdspelers met hun duopartner (21 koppels totaal). Steeds stonden 3 koppels samen te strijden tegen 3 andere koppels, met dus steeds wisselende samenstelling.
De meeste koppels waren verkleed volgens het thema van dit jaar: Pyjama Party! De organisatie (te herkennen aan de badjassen, pyjama en sloffen) had het lastig dit jaar met kiezen van de meest originele Mini-Maxi en Duo Uiteraard werd het extra gewaardeerd als men in pyjama of onesie aan het spelen was!!

De sfeer zat er goed in en er werd leuk gevolleybald met op de achtergrond heerlijke Pyjama-muziek.
Na heel wat spannende en gezellig partijen, werd het de organisatie lastig gemaakt. Er waren meerdere teams met gelijke punten. Zelfs voor de poedelprijs! De winnaars, 2e plaats en 3e plaats mochten net als de originaliteitsprijs een prijsje uitzoeken van de prijzentafel. Voor de poedelprijs bij de mini’s en bij de duo’s was er daarnaast ook nog een heerlijke regenboogtaart!

Het was weer een geslaagde editie van het toernooi! Speciale dank aan allen die hebben geholpen met de voorbereidingen of tijdens het toernooi.
Voor diegene die het gemist hebben, volgend jaar in maart is de volgende editie. Zet het alvast in je agenda!!!!

De jeugdcommissie

Voor een impressie van de sfeer zijn er veel leuke foto’s gemaakt: https://photos.app.goo.gl/3AUE5CusT7EP47k99