VCH H1 aanstaande vrijdag al kampioen?

Na een druk programma begin februari kon VCH HS 1 zich gaan opmaken voor de laatste vier wedstrijden van het seizoen.
Na ruim 3 weken niet gespeeld te hebben, was op woensdag 8 maart de een-na-laatste thuiswedstrijd tegen nummer 4: Zaanstad HS 4.
Voordat deze wedstrijd begon had Heren 1 een comfortabele voorsprong opgebouwd van zes punten op nummer 2 Spaarnestad HS 7 (mochten ze hun drie inhaalwedstrijden met 4-0 winnen).
Door een eenvoudig 4-0 thuisoverwinning op Zaanstad werd de koppositie verder versterkt.

Drie dagen later zag Heren 1 dat Spaarnestad met 3-1 won van nummer 3: Clam Dycke en daarmee weer een punt verloor.
Heren 1 kwam drie dagen later ook op bezoek bij Clam Dycke. Na een gemakkelijk eerste set kreeg Heren 1 het zwaar.
In een spannende 5e set wist Heren 1 met 3-2 te winnen en voorkwamen ze hun eerste nederlaag dit seizoen.
Met nog twee wedstrijden te gaan en de krappe overwinning op Clam Dycke is de voorsprong teruggelopen naar 5 punten op Spaarnestad.

Aanstaande vrijdag 17 februari wordt de belangrijkste wedstrijd van het seizoen gespeeld.
Dan neemt Heren 1 het op tegen directe concurrent Spaarnestad in Haarlem en kunnen ze bij een overwinning kampioen worden.

Dus mis deze avond niet! De wedstrijd start om 19:15 uur in Haarlem.