VCH Heren 1 draait bovenin mee in de competitie

Na het laatste verslag van oktober heeft VCH Heren 1 niet stilgezeten. De trouwe volgers was het al opgevallen dat Heren 1 bovenin meedraait in de poule.
De competitie is inmiddels over de helft en de spanning begint te stijgen. Zeker gezien het verschil tussen Heren 1 en Spaarnestad HS 7, die klein is.

Na de kerstvakantie moest Heren 1 nog even inkomen waardoor ze twee punten lieten liggen bij Zaanstad HS 5. Vervolgens raakten Jordi en Timo geblesseerd waardoor er krapte ontstond op het midden. Gelukkig deed vaste invaller Peter en mee-trainer Tim mee waardoor Heren 1 de andere twee wedstrijden in januari kon spelen en de volle 10 punten pakten.

In februari stonden er drie wedstrijden binnen 6 dagen op het programma. Eerst woensdag 8 februari thuis tegen Jonas HS 3. In Beverwijk liet Heren 1 nog twee punten liggen maar in de vertrouwde FBK-hal werd, met af en toe wat rommelig spel, met 4-0 gewonnen.

Drie dagen later op ‘Super Saturday’ stond de thuiswedstrijd tegen het nog onbekende Clam Dycke HS 1 op het programma. Clam Dycke kende een goede start van het nieuwe jaar met zelfs een overwinning op concurrent Spaarnestad HS 7. Heren 1 was dus gewaarschuwd en dat was tijdens de wedstrijd goed te merken. Heren 1 speelde geconcentreerd een van hun beste wedstrijden van dit seizoen wat wederom voor 5 punten zorgde.

Tenslotte werd twee dagen later op maandag 13 februari de wedstrijd tegen Spaarnestad HS 9 gespeeld. Vooraf was de vraag met welke spelers dit team zou verschijnen maar al snel werd duidelijk dat ze met hun eigen team speelde. Hierdoor had Heren 1 een gemakkelijk avond (ondanks de hitte vanwege de kapotte airco) en wonnen ze wederom met 4-0.

Door wat verschuivingen in het speelschema is Heren 1 pas op 8 maart weer in actie te zien tegen nummer 3 Zaanstad HS 4.
Dit is dan alweer de een-na-laatste thuiswedstrijd dit seizoen.

Klik hier voor de VCH Heren 1 pagina met alle uitslagen, de stand en komende wedstrijden.