Namens het bestuur

Het is 2023!
Na de coronajaren was ook het afgelopen jaar bijzonder: in januari hadden we nog een coronaperiode, later in het jaar de oorlog in Oekraïne gevolgd door hoge inflatie. Gelukkig is het kalenderjaar door VCH wel goed afgesloten.

Zo vond in november het schoolvolleybaltoernooi weer plaats. In een overvolle sporthal werd alles perfect begeleid door een behoorlijk aantal vrijwilligers. Het gaat misschien aan de meeste van onze leden voorbij, maar het is echt reclame voor volleybal en voor VCH. Heel veel dank aan deze groep vrijwilligers! Hopelijk levert het de komende tijd nieuwe leden op, zoals Sjors Sportief dat ook nog steeds doet, daar kunnen we heel erg blij mee zijn.

Er komt ook een ALV aan. Daarin zullen we als bestuur de jaarcijfers van 2021-2022 voorleggen. Verder zijn we vanwege een wetswijziging genoodzaakt om de statuten van de vereniging aan te passen. De gewijzigde statuten leggen we aan de leden voor. Hopelijk al in de eerstvolgende ALV, maar als dat niet lukt dan schuiven we dat een half jaar door. Daarmee zorgen we ervoor dat we klaar zijn voor de toekomst.

Die toekomst wordt mede bepaald door onze jeugdige leden. Een aantal daarvan neemt als minitopper deel aan de wedstrijden van dames 1 en 2 en het is mooi om te zien dat zij vol energie en plezier bij die wedstrijddagen mee komen doen.

Na de ingelaste ALV waarin de leden akkoord hebben gegeven voor de aanschaf van de verlichting loopt het proces voor de lichtmasten inmiddels. Ik verwacht dat we hier volgende maand meer informatie over kunnen delen. Toch maak ik nog even van de gelegenheid gebruik om de partijen te bedanken die dit mogelijk maken. Dankzij Younited en Blauwe Monsters zijn we in staat om deze beleidsdoelstelling sneller dan verwacht te kunnen inlossen.

Als laatste, maar niet minder belangrijk: ons kwam ter ore dat we een lid hebben wat al 40 jaar in de volleybalwereld rondloopt. Helaas kunnen we dit soort jubilea niet terugzien in onze ledenadministratie, maar dit is natuurlijk wel een moment om Corrie even in het zonnetje te zetten. Een prestatie van formaat en laten we hopen dat er nog vele jaren bij kunnen worden opgeteld!

Vanaf maandag 9 januari beginnen alle trainingen weer.
Namens het bestuur wens ik jullie daarbij ongelofelijk veel plezier en hopen we voor jullie allemaal op een fantastisch, gezond en sportief 2023. Tot snel!