Koninklijke Onderscheiding Ron Ferwerda

Koninklijke Onderscheiding Ron Ferwerda,

Op 26 april heeft Ron Ferwerda een koninklijke onderscheiding ontvangen: Ridder in de orde van Oranje Nassau!

Een hele mooie eervolle onderscheiding, die meer dan verdiend is alleen al voor wat Ron bij VCH allemaal heeft gedaan (en gelukkig nog steeds doet), want voor zo’n onderscheiding moet je voor meerdere clubs actief zijn.

Toen het bestuur afgelopen jaar werd gevraagd om hieraan bij te dragen is er geen moment geaarzeld; de VCH bijdrage:

“Ron Ferwerda is een zeer enthousiast en betrokken lid van onze volleybalclub, een man met veel petten.

Zo is Ron ruim 8 jaar voorzitter van het bestuur geweest, en deed daarnaast nog veel andere taken: zo is hij ook al meerdere jaren scheidsrechter op nationaal niveau, hij is verenigingscoördinator scheidsrechters, en in die rol houdt hij zich bezig met opleiding en begeleiding van nieuwe scheidsrechters.

Ron is tevens kledingcoördinator, deed public relations en ook sponsorcontacten.

Ron heeft als een octopus met 8 armen geprobeerd om alle bordjes in de lucht te houden, met volle inzet en overgave. En als er dan weer ergens een taak bleef liggen, dan stak Ron een extra arm de lucht in om ook dat bordje erbij te pakken.

Ron is ook nog steeds actief en betrokken bij de vereniging.”

 

Ron, namens heel VCH: van harte gelukgewenst!!