VCH XR4 kampioen 2021-2022 recreantencompetitie Haarlem

VCH XR4 Officieus kampioen 2021-2022 recreantencompetitie Haarlem

Op maandag 25 april bleek recreantenteam VCH XR4 als hoogste geëindigd in de recreantencompetitie in De Spaarnehal, en is daarmee officieus kampioen seizoen 2021-2022! Van harte gefeliciteerd!

Officieus kampioen? Zoals bij de meesten wel bekend roept de Nevobo dit seizoen geen kampioenen uit (behalve bij jeugd), omdat bij vele competities als gevolg van COVID19 niet alle wedstrijden zijn gespeeld, en vele teams zijn teruggetrokken. Ook in deze recreantencompetitie is niet het hele schema gespeeld.

Al vanaf het begin behoorde dit team tot de kanshebbers voor het kampioenschap: in het verleden zijn ze al diverse keren bovenaan geëindigd, en concurrent Polstar deed niet meer mee. Met slechts 1 verloren set dit seizoen (!) hebben ze hun favorietenrol helemaal waargemaakt. Nogmaals proficiat!