Zaterdag 23 oktober is de verkoop van de loten voor de Grote Clubactie van start gegaan. Voor VCH is dit toch altijd weer een belangrijk moment van het seizoen: 80% gaat direct naar de clubkas, per verkocht lot is €2,40 voor VCH. Vorig jaar hebben we met deze actie bijna €1200 opgehaald!

Alle mini’s en B en C-jeugdspelers krijgen deze week of begin volgende week op een trainingsavond een verkoopboekje mee. Op het verkoopboekje staat een persoonlijke QR-code waardoor direct loten gekocht/verkocht kunnen worden en dan is er ook toegang tot de persoonlijke verkooppagina. Op die manier kan ook makkelijk de persoonlijke QR-code doorgestuurd worden via bijvoorbeeld Whatsapp. Ook komt er een QR-code (zie onder) op de website en op de socials, mocht je als VCH-lid niemand van VCH langs de deur hebben gehad, maar als je alsnog een lot/loten wil kopen: zo kan het dus ook!. En: je maakt met het kopen van een lot ook zelf kans op mooie prijzen! 

Klik hier voor de verkoop van Loten

Ook zijn er SUPERLOTEN te koop, deze kan/kunnen vanuit een bedrijf gekocht worden, maar ook persoonlijk. Eén superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van €150, waarvan 80% naar VCH gaat. Wie een superlot koopt krijgt een eervolle vermelding op onze website/socials, maar ook een speciale VIP-behandeling bij een wedstrijd van Heren 1 of Dames 1 naar keuze, voor 2 personen. 

Klik hier voor de verkoop van Superloten

Wat houdt deze VIP-behandeling in?
– de beste plek op de tribune gereserveerd, inclusief kussentje om op te zitten
– 2 drankjes per persoon (voor/na/tijdens de wedstrijd)
– een portie bitterballen na de wedstrijd
– een leuke foto en eervolle vermelding op onze website (evt. met bedrijfsnaam). 

Met het opgebrachte geld willen wij meer activiteiten organiseren, inspeelballen aanschaffen, nieuwe afdekzeilen bij VCH Beach en uiteindelijk willen we meer nieuw promotiemateriaal (folders/gadgets/nieuw logo, etc.) voor bijvoorbeeld op de Sportfair. 

Mocht het nou zo zijn dat een lid graag een verkoopboekje wil, maar deze is niet ontvangen, neem ajb contact met mij op. 
Veel succes met de verkoop! 

Namens het bestuur,