Beste Volleyballers, 

Hier is de langverwachte uitnodiging voor het VCH volleybalweekend!
Vanwege een zoektocht naar een nieuwe locatie iets later dan gepland zijn we ontzettend blij jullie weer te mogen uitnodigen voor ons jaarlijkse volleybalkamp.
We zullen een magische wereld gaan verkennen dit jaar en hopen dan ook dat jullie allemaal met ons meegaan om jullie eigen magie te ontdekken.
We organiseren het kamp speciaal voor onze mini’s, maar ook jeugd mag natuurlijk gewoon mee.
We zullen dit jaar verblijven in het magische Sportcentrum de Vosse te Hillegom, Vosselaan 152, 2181 CD Hillegom.

Ook op de nieuwe locatie is het gelukt om zowel een sporthal als een zwembad bij elkaar te toveren gelukkig.
Qua slapen is het kamp dit jaar wel iets anders ingericht; we zullen twee magische nachten doormaken IN de sporthal; dat scheelt weer tovertenten sjouwen!
Let op: je kunt alleen mee op kamp als je minimaal zwemdiploma A hebt in verband met de locatie.

Het weekend is dit jaar van vrijdag 7 juni 19.00 uur (zorg dat je dan al gegeten hebt) tot en met zondag 9 juni 14.00.
De kosten zijn €60,- voor het hele weekend. Het weekend bestaat uit zwemmen, volleyballen, en heel veel leuke, spannende, avontuurlijke, uitdagende, uitputtende, energie gevende en actieve spellen met een nog geheim thema. 

Het ontwerp van het t-shirt is weer van hoog niveau, alleen als je meegaat krijg je dit collectors item, dat nergens anders ter wereld te verkrijgen is! 

Het is weer mogelijk voor mini’s om eventueel thuis te slapen en overdag gewoon mee te doen. Door de afstand (zorg dat je in je spreukenboek aangeeft hoe je weer thuis komt) is het ook mogelijk om het overnachten een keer te proberen, mits je ouders hier achter staan. ’s Avonds uiteindelijk toch liever naar huis? Dit is geen probleem wanneer je ouders/verzorgers bereid zijn je weer op te halen. Het is voor ouders/verzorgers sowieso verplicht om gedurende het hele weekend telefonisch bereikbaar te zijn voor de begeleiding. 

Er geldt voor het kamp een minimaal aantal deelnemers, uiterlijk twee weken van tevoren zullen we definitief laten weten of het kamp doorgaat en in dezelfde mail een brief mee sturen met dingen die je moet weten of moet meenemen op het kampweekend.

Heb je zin in een leuk weekend met allemaal andere VCH’ers die volleybal ook helemaal leuk vinden? Geef je op en doe lekker mee!
Zorg ervoor dat je je vóór 11 mei 2024 opgeeft via
https://forms.gle/x1Gn6NrfjDti726g8. Mocht je problemen ervaren met het opgeven, mail dan naar volleykamp@vchoofddorp.nl

Zorg ervoor dat je het bedrag voor deelname hebt overgemaakt vóór 25 mei 2024. We kijken uit naar je aanmelding! 

Zonder jouw magie wordt het weekend een stuk minder gezellig, dus zorg dat je er bij bent!

We zien je aanmelding graag tegemoet!

Milan, Sabine, Frank, Victor, Brigitte, Denise, Ryanne, Wouter, Marco, Maud, Britt, Niels, Thijmen en Rik

Inschrijven kan binnenkort