Van de Voorzitter

Weer een bericht van de voorzitter, cq bestuur.

We zijn inmiddels aangeland in de laatste fase van de competitie. De meeste teams staan er redelijk tot goed voor en enkelen kunnen zelfs nog aanspraak maken op een kampioenschap.
In deze periode werd er de laatste jaren een enquête uit gestuurd, om de leden hun op- en aanmerkingen kenbaar te kunnen laten maken.

Doordat er geen seniorencommissie bemand is, wordt dat dit jaar lastig. We zijn bezig om daar toch mensen enthousiast voor te maken, het is tenslotte ook in jullie eigen belang, dat er een vertegenwoordiging van de leden is, die jullie belangen kan behartigen. Een oproep hebben jullie ook al kunnen lezen in de nieuwsbrief. Inmiddels is er toch een enquête uit gegaan, zodat jullie in ieder geval je wensen kenbaar kunnen maken.

Dan meteen maar even de aandacht voor de behoefte aan, en het moeten leveren, van scheidsrechters. Voor het spelen in de 1-ste en promotieklasse moeten we per team een scheidsrechter leveren die in de regio fluit.
De afgelopen jaren konden we aan de vraag voldoen omdat Ellen Pieterman, Jon Lochtenberg en ik zelf dubbel telden vanwege het fluiten van wedstrijden in de nationale competitie. Deze regeling is dit seizoen voor het laatst geldig en we zullen voor aanvulling moeten zorgen. We hopen en verwachten dat er mensen zijn die zich opgeven om de cursus te doen en zo JULLIE VCH uit de brand te helpen. Opgave kan via een mail naar bestuur@vchoofddorp.nl

Het is mij opgevallen dat er na de wedstrijden erg veel rommel blijft liggen in de hal. Dit gaat van flesjes tot wikkels van allerlei eetgerei. We zijn met elkaar verantwoordelijk voor het schoonhouden van de hal. De hal wordt, normaal gesproken, schoon ter beschikking gesteld en zo moeten we die ook weer achterlaten. We weten dat het niet altijd gelukt is om met een schone hal te beginnen, maar daar zijn contacten over. Het mag echter niet zo zijn, dat we de hal “nog viezer” achterlaten.

WE REKENEN OP JULLIE MEDEWERKING HIERIN. RUIM AUB DE ROMMEL OP.

De ALV en nieuwjaars receptie is gehouden in GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT OLYMPOS, dit was mede mogelijk, omdat de heer Motiopoulos heeft toegezegd ook dit seizoen sponsor van de mini’s te willen zijn.
Bijgevoegd de foto van de ondertekening van de overeenkomst.

In de ALV hebben we ook gesproken over een nieuw beleidsplan.
De afgelopen weken is er bij de commissies gevraagd om mensen op te geven, die mee willen denken over de inhoud van dit plan. Daar is weinig respons op gekomen, dus willen we nu vragen aan JULLIE, de leden, aan te geven wat er in dat plan moet komen te staan en wie zich actief wil inzetten om het plan vorm te geven. Opgave kan naar bestuur@vchoofddorp.nl

volleybaldirectDoor jullie aller inzet hebben we met de GROTE CLUBAKTIE ruim 900 loten verkocht en inmiddels hebben alle teams de beloofde bidonkratten met bidons in hun bezit. Door een deal met VOLLEYBALDIRECT.NL hebben we deze voor een speciale prijs kunnen aanschaffen. Daar tegenover staat dat zij op de site komen met een banner en dat er een SCHOENENPASAVOND wordt georganiseerd. De datum daarvoor is WOENSDAGAVOND 26 AUGUSTUS 2015. Dus heb je nieuwe zaalschoenen nodig, dan is het aan te raden tot dan te wachten. Bij aanschaf van schoenen op die avond krijg je 5% nevobo- en 5% verenigingskorting, totaal dus 10%. Daarnaast wordt VCH gesponsord met 5% van de totale verkoop van die avond. Voor iedereen dus een aantrekkelijke deal. In combinatie hiermee wordt er op die avond een SEIZOENOPENINGS-TOERNOOI gehouden.

Tot zover weer wat info, iedereen succes in de laatste fase van de competitie.

Ron Ferwerda,vz.