Coronamaatregelen vanaf 28 november

Beste VCH leden,

Vrijdag 26 november 2021, is er wederom een persconferentie geweest van demissionair premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge.
Hierin werd aangekondigd dat vanaf zondag 28 november 3 weken lang geen amateursport na 17 uur is toegestaan.

Trainingen

  • Dit heeft voor ons als consequentie dat alle reguliere trainingen van alle leden komen te vervallen tussen zondag 28 november en zaterdag 18 december.
  • Wij gaan proberen voor alle jeugd- en miniteams een training van anderhalf uur te verzorgen op zaterdag 4 december en zaterdag 11 december, ergens tussen half 1 en 5 in de FBK hal.
    Reserveer deze datums alvast in je agenda, maar let op: het is nog niet definitief: jullie krijgen nog nader bericht hierover.
    NB. Zaterdag 18 december is de FBK niet meer beschikbaar.

Competitie & toernooien

Wij wachten op bericht van de Nevobo omtrent welke wedstrijden en toernooien wel/niet doorgaan of mogelijk verplaatst worden. Communicatie hierover verwachten we begin komende week.
Na 18 december hopen we snel weer gewoon te mogen trainen!

Mocht dat wederom met aanvullende maatregelen moeten (bijv. QR codes scannen) dan zullen we die tijdig communiceren aan jullie.
Dank aan iedereen voor de medewerking hieraan, en bedankt diegenen die de afgelopen periode hebben bijgedragen om de maatregelen binnen de club zo goed mogelijk uit te voeren!
Dankzij jullie hebben we kunnen doorgaan.

Dank ook aan degenen die ons hierover feedback hebben gegeven, dat helpt ons weer om de maatregelen zo goed mogelijk te implementeren.