Volleyballers gezocht!

Het einde van de lockdown begint in het zicht te komen. We gaan er vanuit dat we aankomend seizoen weer competitie kunnen spelen. Wij zijn ons al aan het voorbereiden, want we hebben er erg veel zin in!

Wat zoeken wij?
VCH heeft nog ruimte voor dames en heren die het komend seizoen competitievolleybal willen spelen. We hebben plek voor spelers in de promotieklasse tot de derde klasse.

Wie zijn wij?
Al 70 jaar is VCH dé volleybalvereniging van Haarlemmermeer en omstreken. Geroemd om haar jeugdopleiding en beroemd om de gezelligheid. Prestatie en gezelligheid gaan bij VCH hand-in-hand. VCH biedt volleybal in vele vormen: Senioren-, Jeugd-, Mini-, Recreanten-, Zit- en bovendien Beachvolleybal.

Duur van het seizoen?
Het seizoen in de zaal start in september en loopt door tot medio mei. De Beachvelden zijn al open vanaf april en de trainingen daar starten in mei. Zo kun je bijna het hele jaar door volleyballen.

Wanneer de trainingen?
Je traint 1 keer in de week op maandagavond. Tijdens trainingen werk je aan je conditie, krachttraining en techniek.

Hoe ziet de competitie eruit?
De seniorencompetitie bestaat uit max. 22 wedstrijden gedurende het jaar (vanaf augustus t/m april). 11 wedstrijden zijn op woensdagavond in de Fanny Blankers-Koen hal in Hoofddorp. De andere 11 zijn uitwedstrijden tegen verengingen in de buurt op een doordeweekse avond. Daarnaast train je 1x in de week (op maandagavond).

What’s in it for me?
Lekker twee avonden sporten zonder verplichtingen in het weekend. Een vereniging waar prestatie en gezelligheid hand-in-hand gaan. Met een super gezellige kantine met zijn befaamde teamschalen!

Twijfel je nog?
Je kunt bij ons altijd drie keer gratis meetrainen om te kijken of je het leuk vindt en of je een klik hebt met het team. Om alvast kennis te maken met de vereniging en om alvast in vorm te komen, kun je nu al beachvolleyballen!

Aanmelden?
Kijk voor meer informatie op onze website, www.vchoofddorp.nl, of neem contact op met de TC door een mailtje te sturen naar tc@vchoofddorp.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We kijken uit naar je aanmelding!