Exit Sporthal, Hallo Beach

Het zaalseizoen gaat helaas uit als een nachtkaars. Gelukkig is het alweer tijd voor het zand. Op 10 mei start het normale Beachseizoen en voor de liefhebbers hebben we een vroege start vanaf 15 maart.

VCH Beach biedt verschillende opties om te beachvolleyballen. Je kan met een aantal mensen een veld reserveren of je kan individueel inschrijven voor een vaste speelgroep of een Beachtraining. Hiervoor vragen we je een abonnement te nemen.
Via deze link vind je meer informatie over de mogelijkheden.
Het normale Beachseizoen begint op 10 mei waar je je via de website voor kan inschrijven maar we beginnen al eerder. Mocht je interesse hebben om nu al met je (zaal)team naar het strand te komen (met je eigen trainer) dan kan dat, maar laat dat weten aan tc@vchbeach.nl.

Om nu al onder de coronaregels te kunnen sporten, moeten we naar buiten toe. VCH Beach biedt daarom de mogelijkheid om alvast naar het strand te komen met een Voorseizoen abonnement.
Het voorseizoen start 15 maart en eindigt op 9 mei. Je kunt vrij spelen, maar ook met het hele team trainen. Neem contact met ons op over het trainen met je team (tc@vchbeach.nl). Je vindt op de abonnementen pagina meer informatie over zowel het voorseizoen als het Beachseizoen.

Houdt onze Corona pagina in de gaten als je wilt weten wat de maatregelen zijn die gelden. Er wordt geprobeerd deze up-to-date te houden.
Kijk op www.vchbeach.nl als je meer wil weten over het beachvolleyballen en gebruik ons Inschrijfformulier om je in te schrijven.

Tot gauw op het zand.
Groeten VCH Beach commissie