Einde Volleybalcompetitie

Beste leden,
Helaas kan er, zoals jullie weten, nog steeds niet gevolleybald worden. Inmiddels heeft de Nevobo het restant van de competitiewedstrijden geannuleerd waardoor de competitie is afgelopen.
Er blijft nog ruimte over om wedstrijden in te plannen mochten we dit seizoen nog wedstrijden kunnen/mogen spelen.
We hopen dat we dit seizoen nog wel kunnen trainen, maar ook dat is uiteraard afhankelijke van de coronamaatregelen. Mocht hierin wat wijzigen dan horen jullie dit uiteraard via het bestuur of de TC.

Helaas is dit seizoen al snel ten einde gekomen maar dat betekent niet dat wij geen voorbereidingen moeten treffen voor volgend seizoen. Aangezien dit seizoen de competitie al snel gestopt is en de trainingen met het hele team niet veel later, hebben wij besloten om de huidige teamindeling voor volgend seizoen gelijk te houden, met het idee om ‘opnieuw’ te starten.
Mocht het nodig zijn door opzeggingen, aanmeldingen van nieuwe leden of feedback vanuit de trainers, dan zullen we dat toch wijzigingen doorvoeren in de huidige teamindeling. Maar dit zullen proberen zo beperkt mogelijk te doen.
Natuurlijk hopen wij dat iedereen ook komend seizoen bij VCH blijft volleyballen.
Mocht je nu al weten dat je volgend jaar geen lid meer wil/kan zijn, geef dit dan ook zo snel mogelijk aan door te mailen naar tc@vchoofddorp.nl en ledenadministratie@vchoofddorp.nl, voor 1 juni.

Ook als je nog andere vragen/tips/feedback hebt kan je dit naar de TC mailen.

Mocht je het leuk lijken om mee te denken met de teamindeling, trainers-en training indeling laat het even weten want wij zoeken nog mensen die de TC willen komen versterken.
Hopelijk tot snel op het volleybalveld.

Met vriendelijke groet,
Namens de technische Commissie,
Richard Roest en Wouter Droogh