VCH Heren 1 tevreden

VCH H1 sluit eerste seizoenshelft goed af.
Na een bewogen eerste seizoenshelft kan VCH Heren 1 toch tevreden terugkijken op de sportieve prestaties. Zowel in de beker als in de competitie weten de VCH Heren aan de verwachtingen te voldoen.
Maandag 16 december mocht Heren 1 voor de 4e keer een uitwedstrijd spelen in de beker. In de 3e ronde van de beker namen ze het op tegen Odis/Gemini in Kortenhoef.
Dat Odis 6e in de competitie stond bleek al heel snel een vertekend beeld. Ze wisten VCH vanaf de eerste set onder vuur te nemen en dat bracht ze ook de eerste setwinst.
Ook in set 2 bleef VCH het moeilijk hebben en stond er een 24-22 achterstand op het scorebord. Echter faalde VCH niet en trokken ze de set naar zich toe.
Vanaf set 3 nam VCH het initiatief over en wonnen de 3e en 4e set en daarmee de wedstrijd.
In het nieuwe jaar (medio februari) speelt Heren 1 de kwartfinale thuis tegen het hooggeplaatste vv Jonas of Ardea.

In de competitie is het ook spannend. Ondanks twee nederlagen doet Heren 1 bovenin nog mee en zijn de verschillen klein. Het verschil tussen nummer 1 en 5 bedraagt slechts 5 punten. De tweede seizoenshelft zal moeten uitwijzen welk team de langste adem heeft.

Positieve nieuws voor Heren 1 is dat ze in het nieuwe jaar weer kunnen beschikken over de volledige selectie wat sinds oktober niet meer is voorgekomen.