Nieuwe trainer stelt zich voor

Zoals sommigen van jullie al wel gezien zullen hebben, op maandag worden de VCH Heren 1 en Dames 1 getraind door een nieuwe trainer.
We vroegen hem of hij zich voor wil stellen:

Hallo,
Ik ben Amr El Safty. Momenteel speel ik bij SVM (Marknesse) 1e klasse en geef ik bij Vovem (Emmeloord) de MA1 training op woensdag. En sinds kort, op maandag, train ik de Dames 1 en Heren 1 van VCH.

Ik heb volleybal altijd als mijn grootste hobby gehad. Spelen blijft natuurlijk het allerleukste, maar met training geven en fluiten hoop ik dat ik mijn passie voor de sport over kan brengen naar anderen.
In de jeugd heb ik gespeeld in Egypte voor een club in Caïro waar ik heel veel moest trainen (soms 2 keer/dag). Daar ben ik gegroeid tot de eredivisie (1 jaar gespeeld) maar ben daarmee gestopt omdat ik er even tussen uit moest i.v.m. werk.
Tijdens mijn Master in Delft in 1997 heb ik mijn ex-vrouw (Nederlandse) ontmoet en ben ik uiteindelijk naar Nederland gekomen.
Als eerste sociale inburgering ging ik volleyballen in Leiderdorp. In Nederland heb ik mijn volleybal uitgebreid met (beach)fluiten, training geven, (beach)spelen, coachen en besturen.
Sinds 1997 heb ik in Nederland:
Van 5e klasse t/m promotie klasse gespeeld.
Tot 3e divisie indoor en eredivisie beach gefloten en was ik bij het WK beach actief als lijnrechter.
Tot promotieklasse training gegeven aan de jeugd en senioren dames en heren.
En ben ik scheidsrechterscoördinator en regioaanwijzer geweest.