VCH D2 van 2-0 naar 2-3 winst

VCH Dames 2 mocht dinsdagavond om 19:30 uur aantreden in Delft tegen Kratos voor de bekerwedstrijd. Dit betekende 19:00 uur aanwezig zijn, wat voor veel meiden een uitdaging betekende. Uiteindelijk kon de wedstrijd om 20:00 uur dan toch beginnen.
Na een moeizame start waarin de scheids veel net-, voet- en schermfouten affloot had Dames 2 moeite om het sterk verdedigende Kratos bij te benen.
Het wilde nog niet echt draaien en de eerste 2 sets werden dan ook met duidelijke cijfers verloren.


In de derde set werden wat veranderingen doorgevoerd in de opstelling. Judith (spelverdeler) moest er helaas halverwege de 2e set uit doordat ze een bal op haar duim kreeg. Daardoor werd het spel de verdere wedstrijd verdeeld door Melissa. In de derde set werd na een sterke start doorgezet en de winst binnengehaald, de koppies kwamen langzaam weer omhoog en de dames gingen er weer in geloven.
Het leek wel alsof de energie op was bij Kratos, terwijl het bij VCH juist steeds beter ging lopen. Hierdoor werd ook de 4e set makkelijk binnengesleept.
Een beslissende 5e set moest worden gespeeld. Hierin was er voor Kratos weinig te halen, VCH liep over ze heen.
Dit betekende een 3-2 winst en dus door naar de volgende ronde in de beker!
Woensdagavond staat er weer een wedstrijd op het programma, dan gewoon in de competitie.
En het heeft even geduurd, maar dan is na de vele vakanties, stages en reizen het team compleet en staat dus ook de teamfoto op de planning!