VCH H1 in spannende slotfase

Gehavend VCH Heren 1 gaat spannende weken tegemoet

Na de nederlaag tegen VV Amsterdam HS 5 op 9 maart zonder de geblesseerde Jaro, Victor en afwezige Robin ging het vier dagen later in het thuisduel tegen nummer 5 AVV Keistad HS 4 opnieuw mis.

Ook in deze wedstrijd werd pijnlijk duidelijk dat een aantal vaste krachten als Jaro, Victor en Youri werden gemist. Het spel was een stuk beter dan zaterdag maar helaas was het niet voldoende om de overwinning binnen te slepen. Alleen in de laatste set wist VCH nog een set te veroveren waardoor de voorsprong op nummer 2, VV Amsterdam H3, nog 3 punten bedraagt. Na aankomende maandag kan VV Amsterdam H3 hier overheen en is VCH Heren 1 voor het eerst dit seizoen de koppositie kwijt.

Op zaterdag 23 maart staat de belangrijke uitwedstrijd tegen directe concurrent VV Amsterdam H3 op het programma, een wedstrijd die bepalend kan zijn voor de eindstand in de competitie met daarna nog twee wedstrijden te gaan (tegen nummer 7 Armixtos en nummer 3 Netzo) is alles nog mogelijk.

Daarnaast speelt VCH Heren 1 ook nog mee in de beker, op maandag 1 april is de halve finale in de FBK tegen Wilhelmina H1. Dus dat beloven nog een aantal spannende weken te worden met hopelijk een snel herstelde selectie.