Categorie archief: Nieuws categorie

Nieuwscategorie

Hoogtepunten ALV 26/5

Woensdag 26 mei heeft de Algemene Leden Vergadering van VCH plaats gevonden.

Deze keer was het voor de leden wederom een online gebeurtenis.
De bestuursleden waren in Sporthal Koning Willem-Alexander bijeen gekomen.
Terwijl de leden vanachter hun scherm thuis meekeken, werd de vergadering geopend door voorzitter Ron Ferwerda.
Er viel deze keer een heleboel te stemmen, en ook dat gebeurde digitaal – met de complimenten aan Jordi voor het in goede banen leiden hiervan.

De hoogtepunten uit deze ALV:

Lees verder Hoogtepunten ALV 26/5

VCH 70 Jaar!

VCH is opgericht op 5 juni 1951, op de kop af 70 jaar geleden.
In een normale situatie hadden we dit (vandaag, op 5 juni 2021) groots gevierd maar het loopt allemaal even anders. Wellicht op een later moment.
Het bestuur heeft wel voor alle leden een aardigheidje bedacht en je kunt een speciaal jubileum shirt bestellen (of zelfs winnen :-)).
Kijk daarvoor op de speciale VCH 70 jaar pagina

Denk mee met het Bestuur

Beste leden,
Denk jij dé oplossing te hebben voor het krimpend aantal leden, of te weten hoe we het beter kunnen doen in competitie of het dagelijks bestuur?
Ga met ons in gesprek en laat weten wat jij vindt!
Reserveer alvast deze datum in je agenda: maandag 28 juni vanaf 20:00 uur.
Uitnodiging volgt.
Doe mee en help onze club naar een mooie toekomst!

Je kunt ons altijd bereiken via bestuur@vchoofddorp.nl

Trainers gezocht!

Hallo allemaal,
De voorbereiding voor komend seizoen zijn in volle gang en daarom hebben wij jullie hulp nodig.
Het afgelopen seizoen zijn er 5 nieuwe (toen nog onervaren) jeugdtrainers begonnen waar wij erg blij mee zijn. Hierdoor hadden alle teams een trainer wat natuurlijk ontzettend fijn is.
Alleen doordat het aantal jeugdteams is gegroeid bij VCH zijn wij opzoek naar nieuwe jeugd/minitrainers.

De trainingen van de jeugdteams zijn op maandagavond en vrijdagavond van (18:00-19:30 uur) en maandagmiddag 17:00-18:30 uur en woensdagmiddag voor de mini’s.
Dus mocht je interesse, vragen hebben of iemand in je omgeving kennen die dit leuk lijkt? Dan horen wij graag van je!
Of je nu ervaring hebt of niet, dat maakt allemaal niet uit. Afhankelijk van je behoefte kunnen wij de geschikte plek vinden als trainer of assistent-trainer.
En beginnende trainers kunnen we begeleiden en ondersteunen met trainingsvormen en in het in elkaar zetten van een training mocht je hier hulp bij willen hebben.
(last but not least: als trainer krijg je een vergoeding!)
Zeker voor de jongeren onder ons is dit een erg leuke manier om bij te verdienen want je krijgt bijna twee keer zoveel als bij de supermarkt.

Volleyballers gezocht!

Het einde van de lockdown begint in het zicht te komen. We gaan er vanuit dat we aankomend seizoen weer competitie kunnen spelen. Wij zijn ons al aan het voorbereiden, want we hebben er erg veel zin in!

Wat zoeken wij?
VCH heeft nog ruimte voor dames en heren die het komend seizoen competitievolleybal willen spelen. We hebben plek voor spelers in de promotieklasse tot de derde klasse.

Wie zijn wij?
Al 70 jaar is VCH dé volleybalvereniging van Haarlemmermeer en omstreken. Geroemd om haar jeugdopleiding en beroemd om de gezelligheid. Prestatie en gezelligheid gaan bij VCH hand-in-hand. VCH biedt volleybal in vele vormen: Senioren-, Jeugd-, Mini-, Recreanten-, Zit- en bovendien Beachvolleybal.

Lees verder Volleyballers gezocht!

Exit Sporthal, Hallo Beach

Het zaalseizoen gaat helaas uit als een nachtkaars. Gelukkig is het alweer tijd voor het zand. Op 10 mei start het normale Beachseizoen en voor de liefhebbers hebben we een vroege start vanaf 15 maart.

VCH Beach biedt verschillende opties om te beachvolleyballen. Je kan met een aantal mensen een veld reserveren of je kan individueel inschrijven voor een vaste speelgroep of een Beachtraining. Hiervoor vragen we je een abonnement te nemen.
Via deze link vind je meer informatie over de mogelijkheden.
Het normale Beachseizoen begint op 10 mei waar je je via de website voor kan inschrijven maar we beginnen al eerder. Mocht je interesse hebben om nu al met je (zaal)team naar het strand te komen (met je eigen trainer) dan kan dat, maar laat dat weten aan tc@vchbeach.nl.

Lees verder Exit Sporthal, Hallo Beach

Caland Sportacademie

Beste leden van VCH,
Vanaf volgend jaar gaat Volleybalvereniging Compaen een samenwerking aan met het Calandlyceum in Amsterdam.
Het Calandlyceum heeft naast het reguliere onderwijs een sportacademie.
In de voorgaande jaren hebben ze verschillende sporten, op hoog niveau, aangeboden. Vanaf volgend jaar wordt dit uitgebreid met volleybal. De trainingen zullen worden aangeboden door Sven Vermeulen, een van de trainers/coaches van heren 1 VV Compaen in de Topdivisie.

Lees verder Caland Sportacademie

Einde Volleybalcompetitie

Beste leden,
Helaas kan er, zoals jullie weten, nog steeds niet gevolleybald worden. Inmiddels heeft de Nevobo het restant van de competitiewedstrijden geannuleerd waardoor de competitie is afgelopen.
Er blijft nog ruimte over om wedstrijden in te plannen mochten we dit seizoen nog wedstrijden kunnen/mogen spelen.
We hopen dat we dit seizoen nog wel kunnen trainen, maar ook dat is uiteraard afhankelijke van de coronamaatregelen. Mocht hierin wat wijzigen dan horen jullie dit uiteraard via het bestuur of de TC.

Lees verder Einde Volleybalcompetitie

Gedragscode

Voor VCH is het belangrijk dat de trainers en begeleiders van de verschillende teams op een nette manier met hun trainingsgroepen omgaan. Om dit duidelijk te maken is er een gedragscode, waarin staat wat de begeleider, de trainer of coach, wel en niet mag doen met zijn trainingsgroep.

Daarom vraagt VCH ook een Verklaring Omtrent Gedrag, om een veilige clubomgeving te kunnen waarborgen. Deze VOG, zoals hij ook wel in het kort genoemd wordt, moet op verzoek van het bestuur worden aangevraagd. De trainers, coaches en vrijwilligers die met vertrouwelijke informatie en/of jeugdspelers omgaan worden allemaal verzocht om een VOG aan te vragen. Ook vragen we aan elke begeleider om de gedragscode te ondertekenen. De gedragscode is te vinden via deze link.

Donderdag 14/1 ALV !!!

Aan leden, ereleden en belangstellenden,
Het bestuur van Volleybal Club Hoofddorp nodigt u van harte uit voor het bijwonen van de Algemene ledenvergadering van Volleybal Club Hoofddorp op:
Donderdag 14 januari om 20.00 uur (online)

De agenda en bijlagen treft u bijgaand aan. Vanwege de Corona zal de vergadering online worden gehouden.
Met vriendelijke groet,
Het Bestuur
Agenda
1. Opening
2. Benoeming stembureau
3. Vaststellen agenda
4. Ingekomen stukken
5. Notulen d.d. 10 juli 2020 (bijlage)
6. Bestuursmededelingen
7. Jaarrekening 2019-2020 (bijlage)
8. Decharge bestuur
9. Rondvraag
10. Sluiting

Notulen ALV 10 juli 2020

Jaarrekening toelichting 2019-2020

Van het Bestuur

Beste leden van VCH.

We staan weer aan het begin van een nieuw jaar.
Allereerst voor iedereen een goed, sportief en vooral gezond 2021 gewenst.

Het jaar 2020 is heel raar verlopen met het stoppen van de competitie, daarna ook niet meer trainen, toch weer wel trainen, een enkele competitie wedstrijd en uiteindelijk toch een totale stop.
Voor iedereen een beetje een futuristische wereld, waarin een virus de hele wereld in haar greep houdt.
Thuiswerken is voor velen een gewoon goed geworden omdat reizen beperkt moest worden.
Vergaderingen en/of bijeenkomsten worden digitaal gehouden, om zo toch contact te hebben met elkaar en op de hoogte te blijven van diverse zaken, zowel zakelijk als privé.
We zijn trots op onze leden, omdat jullie allen VCH trouw zijn gebleven en daar zullen we ook evenredig op reageren in financieel opzicht.
Wel is een en ander enigszins afhankelijk van de financiële compensatie vanuit de overheid en de bond.
We hopen dat het uitbreken van het virus niet tot ernstige consequenties heeft geleid onder onze leden en hun aanverwanten.
Zoals het nu staat gaat de eredivisie in ieder geval weer van start en zijn de wedstrijden via een livestream te volgen. De teams, scheidsrechters en jurylid worden dan van te voren getest en bij uitslag “negatief” kan deelgenomen worden.
Laten we hopen dat ook de andere competities over niet al te lange tijd weer kunnen aanvangen, nu binnenkort gestart wordt met vaccineren.

Wat betreft de in deze periode te houden ALV, gepland op donderdag 14 januari as., deze wordt digitaal gehouden. Binnenkort volgt info over de details.

Dan voor nu iedereen nogmaals een heel goed 2021, hou de regels in acht en blijf gezond.
Namens het bestuur van VCH,
Ron Ferwerda. Vz.

Grote Clubactie weer succesvol

De Grote Clubactie is weer afgelopen, en we willen iedereen bedanken voor zijn of haar inzet dit jaar. De trekking is inmiddels geweest, dus vergeet vooral niet te kijken of je wat gewonnen hebt!

In deze moeilijke periode is de actie toch heel goed verlopen. De opbrengst was een stuk hoger dan voorgaande jaren, net iets meer dan 1000 euro. Iedereen bedankt voor het meedoen en verkopen, en hiermee kunnen we de club weer een stukje vooruit helpen.

Met vriendelijke groet,
Jordi van Kessel
Penningmeester VCH

Kerstvakantie

Hallo allemaal,
Maandag  14/12 week is de laatste training voor de Kerstvakantie. Daarna is er vanwege de schoolvakanties 2 weken geen training.
In de week van 4 januari gaan de trainingen weer verder.
Laatste nieuws: Door de nieuwe lockdown volgt er bericht zodra er iets bekend is.
Fijne kerstdagen allemaal en een sportief 2021 toegewenst!