VCH is opgericht op 5 juni 1951 en sindsdien dé volleybalvereniging van Haarlemmermeer en omstreken.
Kortom, we bestaan 70 jaar !!!

Om te vieren dat wij 70 jaar bestaan hebben we unieke shirts die, voor korte tijd, te bestellen zijn; óp is óp!
Je kan deze shirts kopen bij de locatie van VCH Beach, óf je kan er een winnen in de volgende actie.

Wij hebben voor alle (ja álle!) leden van VCH flink staan roeren, koken, verpakken en vervoeren. Bij één van deze repen zat een gouden wikkel. Hier staat “de gouden wikkel” op, en als je deze gevonden hebt kan je bij VCH Beach een gratis shirt ophalen in jouw maat!

 

Heb je niet de gouden wikkel gevonden, maar wil je tóch heel graag zo’n VCH 70 Jaar jubileumshirt?
Je kan deze kopen via een e-mail naar kleding@vchoofddorp.nl voor €19,99 en ze zijn er in alle maten. Je kan ze passen en ophalen bij VCH Beach, we hopen jullie daar te zien!

Een Nieuw Bestuur

Ook stellen wij ons graag nog even voor. Een geheel nieuw bestuur is in de geschiedenis van VCH niet veel voorgekomen, en daarom hebben wij voor de mensen die de ALV hebben gemist hier nog een kort stukje over ons.


Mijn naam is Carla Bultsma, en ik ben sinds eind jaren ‘90 lid van VCH. Ik speel bij de recreanten, en ben tevens lid van de recreantencommissie. Mijn beide dochters spelen ook bij VCH: Esther bij de dames en Barbara bij de recreanten.


Ik ben Martijn ten Veldhuis, en ik ben sinds 2020 lid van VCH. Ik speel bij de zitvolleybal, en geef training aan jeugd. Ik woon in Uithoorn, ben 21 jaar oud en ben een fanatiek sporter.


Ik ben Lidwien van Bergen, 32 jaar. Speel sinds mijn 7e bij VCH en op dit moment bij dames 1 op het midden.


Ik ben Fiona van Kessel, geboren in Hoofddorp en woon hier nog steeds met veel plezier. Ik ben opgegroeid bij VCH, een kind van de club! Tot voor kort heb ik in dames 1 gespeeld, als spelverdeler. Komend seizoen zal ik zelf spelen bij VC Spaarnestad, maar mijn oudste zoon (Tygo) volleybalt al met veel plezier bij de mini’s.


Mijn naam is Johan Berkhof, woonachtig in Uithoorn. Sinds een paar jaar ben ik lid van VCH en wel de zitvolleybaltak. Daarnaast ben ik actief als scheidsrechter. Ik vind het een eer om als jullie penningmeester op te mogen treden.


Mijn naam is Rudie Döpp en VCH heeft mij op negen jarige leeftijd aangestoken met het volleybal virus!
Van Hellen naar Ellen, Daan, Aad en Esli heb ik het hele VCH-opleidingsprogramma doorlopen en ben ik ook als trainer actief geworden.
Ik ben hoger gaan spelen in Haarlem, maar voel mij nog altijd sterk met VCH verbonden! Met veel positieve energie, vertegenwoordig ik de Beach commissie in het nieuwe bestuur.


Ik ben Esli Onclin en al vanaf mijn zevende kom ik bij VCH als speler en later als trainer. Nu ben ik terug als voorzitter. Ik hoop jullie snel weer te zien!