Volleybal in Coronatijd

Beste leden,

We zitten nu in de periode dat normaal gesproken het zaalseizoen net afgelopen zou zijn en het beachseizoen zou gaan starten. Helaas is dat dit jaar allemaal anders verlopen, en is het seizoen abrupt geëindigd.
We hopen dat we in de zomer nog de beachvelden kunnen openstellen voor iedereen en tot die tijd, dat het lukt om in ieder geval wat voor de jeugd te organiseren.

Dan is de vraag natuurlijk hoe het dan verder gaat. De signalen zijn nu dat we volgend seizoen vanaf 1 september weer kunnen opstarten, en we hopen dat het dan ook mogelijk zal zijn om wedstrijden te gaan spelen. Met de vereniging zijn we in ieder geval al druk bezig met de voorbereidingen hiervoor, zoals het aanvragen van de zaalhuur en indelen van teams en trainingsgroepen.

Door het coronavirus is het seizoen nu afgelopen, maar nog niet echt afgesloten. Geen kampioensfeest om te vieren, geen eindfeest, en ook het volleybalkamp gaat niet door.
Ook de ALV kan geen doorgang vinden op de normale wijze. Op dit moment is het (nog) niet mogelijk om dit digitaal plaats te laten vinden.
We houden de ontwikkelingen in de gaten, en zullen jullie hierover nader informeren.
Misschien kunnen we dan eind juni of begin juli de ALV organiseren, digitaal en wellicht zelfs in levenden lijve.

Financieel heeft deze crisis vooralsnog weinig impact op de vereniging. De contributies waren al betaald, en wij hebben geen extra inkomsten uit de sportkantine. Wel hebben we bijvoorbeeld ook de volledige zaalhuur moeten betalen.
Voor de Beach afdeling is het nog wel afwachten wat er gebeuren gaat, maar gelukkig zijn de vaste lasten hier ook laag.
Wij zullen voor het lopende seizoen geen terugbetaling op de contributie doen, maar als aan het eind blijkt dat er ruimte is, kunnen we mogelijk volgend jaar een eenmalige korting bieden.

Wij hopen dat dit bericht jullie in gezondheid bereikt. Het zijn voor velen verdrietige en moeilijke tijden, en ons medeleven gaat uit naar een ieder die door deze crisis wordt geraakt.

Het bestuur.