MC1 speelt gelijk en wint!

De eerste wedstrijd startten de C1 meiden tegen Leython in Leiderdorp.
Een pittige tegenstander met een mix aan speelsters. Sommige hoofdklasse waardig en enkele, vanaf de tribune bezien, startend in de 1e klasse. Het werd een nek-aan-nek race.
De derde en de vierde set liep de service wat minder bij VCH, maar bleef het veldwerk met spanning en inzet geleverd. Waar de eerste 2 gewonnen sets regelmatig mooie rally’s aan beide kanten te zien waren, bleven de meiden van Leython de laatste sets meer in drieën spelen.


VCH zocht steeds meer het antwoord in krachtig de bal in enen of tweeën terugleggen. Het waren vier spannende sets, kortom een mooie eerste wedstrijd vol beleving. Een tegenstander om naar uit te kijken verderop in de competitie! De uitdaging voor VCH is om zelfverzekerder in de eigen aanval te worden en zo vier sets zelf de regie in handen te houden. Het wordt een mooie test die volgende wedstrijd. Kom je ook genieten en supporten op 10 november in de FBKH!? Wees er op tijd bij voor een zitplek, want deze roze tijgers trekken nu al volle tribunes!

De volgende wedstrijd was de eerste thuiswedstrijd. Think Pink uit zich ten voeten uit … met roze volleysokken gingen de acht meiden de strijd aan met RVV. Voor wie deze club niet bekend is… de tegenstander kwam uit Valkenburg…
De strijd tegen het team tegenover ons, zat hem vooral in….hoe blijf je vier sets bij de les en geconcentreerd spelen? Dat lukte gelukkig, met een klein dipje in de beruchte derde set. De eerste volle mep aan wedstrijdpunten is binnen. Waar de vorige wedstrijd Lisa een stap maakte met haar bovenhandse service, gooide Sara en Mette er bij hun bovenhandse service vandaag een schepje bovenop. Top meiden. Er werd in deze wedstrijd ook vaker gescoord met het blok. Mooi om te zien!

Kortom, genoten op de tribune, het smaakt naar meer….!

VCH….. BÀM!