Hoe staan we ervoor bij de Jeugd

Bij de jeugd wordt er gespeeld in een zgn. halfjaarscompetitie. Na de eerste helft, met de winterkampioenen, worden de poules opnieuw ingedeeld en worden aan het eind van het seizoen  de voorjaarskampioenen bekend.

Aan de  VCH Jongens A1 competitie is geen touw vast te knopen. Er is een team met 9 wedstrijden en een team met 3. De rest zit ertussenin.
De VCH jongens staan er best goed voor maar het duurt nog even voordat daar duidelijkheid over komt.
Voor de Jongens B1 geen gelukkig seizoen, met nog 2 wedstrijden te gaan helaas hekkensluiter.
De Jongens C doen het wat beter en hebben met nog 3 wedstrijden te gaan zelfs de 2e plaats nog in zicht.

De VCH Meisjes A1 draaien een goede 2e helft, met nog 3 wedstrijden te gaan waaronder tegen de koploper Zaanstad kan de 2e plaats ze niet meer ontgaan en misschien is er nog een verrassing mogelijk.
Kampioenkandidaat Meisjes A2 hebben nog 4 wedstrijden om de ‘buit’ binnen te halen. Met 3 punten los en 1 wedstrijd minder dan de nummer 2 kan het bijna niet meer mis.
Meisjes A3 zitten in een zware poule en moeten nog hard hun best doen om niet als laatste te eindigen.
VCH MB1 staat er goed voor met een eerste plek, maar ook hier veel verschil in gespeelde wedstrijden. De nummer 2 staat er relatief beter voor, met 3 wedstrijden minder en 6 punten, maar moeten dat natuurlijk nog wel zien waar te maken. Een kampioenkandidaat dus.
And last but not least de Meisjes C1. Met nog 3 wedstrijden te gaan moet de 4e plaats wel veilig te stellen zijn al zitten nummer 5 en 6 wel heel dichtbij, maar die komen nog op bezoek in de altijd zinderende FBK hal.